Beste kampeerders en vakantiegangers,

Ons seizoen is gestart op 26 maart j.l.. Hoe het seizoen zal gaan verlopen zal afhangen van maatregelen die de overheid mogelijk verder nog gaat nemen. Als het gebied op slot moet of de overheid verplicht vakantiebedrijven te sluiten, dan zullen we daar in mee moeten gaan.

De horeca faciliteiten zijn momenteel beperkt tot het afhalen van snacks, ijsjes en pizza's. Broodjes kunt u op bestelling afhalen op de receptie.

Actuele info en antwoorden op veel gestelde vragen kunt u vinden op onze site. Indien nodig zullen we u via de mail op de hoogte brengen. Kijk ook in uw spam/ongewenst map, het kan zijn dat onze e-mails daar in staan.

Omdat wij veel mails krijgen met dezelfde vragen verzoeken wij u om ons niet direct te mailen of bellen, maar eerst op de site te kijken.

We drukken u op het hart om uw eigen gezondheid voorop te stellen. Mocht u besluiten naar ons af te reizen, dan vragen we u de hygiëne protocollen van de RIVM in acht te nemen (https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden). Heeft u de welbekende gezondheidsklachten dan vragen we u met klem, uw medemens te beschermen en thuis te blijven.  

Mochten er andere ontwikkelingen plaats vinden vanuit de overheid, dan zullen we ons daarop aanpassen en u op de hoogte stellen via e-mail en onze eigen site en de algemene site van Ardoer. Antwoord op veel gestelde vragen kunt u ook vinden op : https://www.ardoer.com/nl/coronavirus

Met vriendelijke groet en dank voor uw begrip,

Jurgen en Willemijn Weenink

  Wat kan ik doen om verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen?

 • Blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociale contacten.
 • Als je geen klachten hebt, werk zoveel mogelijk thuis of probeer je werktijden te verspreiden.
 • Zorg voor goede hygiënemaatregelen:
 • Was je handen regelmatig met water en zeep
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Geen handen schudden

Moet ik een mondkapje dragen om me te beschermen tegen COVID-19?

Op Camping Torentjeshoek vragen we iedereen om in de openbare ruimtes waaronder de receptie, snackhuussie en het sanitairgebouw een mondkapje te dragen. 

Welke maatregelen gelden in Nederland tegen verspreiding van het coronavirus?

De Rijksoverheid heeft maatregelen ingesteld om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.  

 • Iedereen in Nederland: blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Beperk bezoek aan kwetsbare personen. Bel alleen met de huisarts als de klachten verergeren (koorts > 38 graden Celsius en moeite met ademhalen) en je medische hulp nodig hebt.
 • Iedereen in heel Nederland: probeer zoveel mogelijk thuis te werken of de werktijden te spreiden.
 • Voor kwetsbare personen (ouderen en personen met verminderde weerstand) geldt: vermijd grote gezelschappen en openbaar vervoer. Mensen wordt dringend verzocht om bezoek aan kwetsbare personen te beperken.
 • Iedereen in Nederland wordt gevraagd om waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. Ook bijvoorbeeld bij het boodschappen doen.
 • Bijeenkomsten met meer dan 100 personen zijn in heel Nederland afgelast. Dat geldt ook voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden.
 • Alle eet- en drinkgelegenheden gaan dicht met uitzondering van de afhaalmogelijkheden.
 • Sport- en fitnessclubs, sauna’s en coffeeshops sluiten

Bron: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden