Direct boeken

ACSI camping in Drenthe

Wil je kamperen op een ACSI camping in Drenthe? Camping Torentjeshoek in Dwingeloo is dé leukste camping waar je op vertoon van een ACSI CampingCard extra voordelig kunt kamperen in het laagseizoen. In dit seizoen is de natuurrijke omgeving van onze rustige camping prachtig. Wellicht wist je het al, maar wij grenzen aan Nationaal Park Dwingelderveld. Dit is dé place to be als je een fiets- of wandeltocht midden in de natuur wilt maken.

Voordelig kamperen op onze ACSI camping in het Drentse Dwingeloo

Kom je voordelig kamperen met de ACSI kortingskaart in het Drentse Dwingeloo, dan overnacht je bij ons standaard op comfortplaatsen. Deze plaatsen beschikken over:

  • Elektra 6 ampère eerste 4 kwh per dag inclusief (meerverbruik tegen betaling)
  • 8-10 ampère tegen meerprijs (afrekening naar verbruik)
  • Watertappunt en -afvoer op de plek
  • Tv-aansluiting mogelijk (DVBT 2, 36 kanalen)
  • Gratis wifi

Tijdens je vakantie kun je gebruik maken van de uitstekende voorzieningen in onze sanitair gebouwen. En wil je vakantie vieren met een hond? Op Camping Torentjeshoek zijn honden meer dan welkom!

ACSI beoordeelt onze camping met een 8,7!

Op basis van 200 aandachtspunten heeft de onafhankelijke inspecteur ons een hoog cijfer gegeven, namelijk een 8,7! 

Met de CampingCard ACSI kampeer je extra voordelig op Camping Torentjeshoek.

Uitstekende faciliteiten voor een fijne vakantie op onze ACSI camping in Drenthe

Camping Torentjeshoek biedt moderne, goede sanitaire voorzieningen binnen handbereik voor een onbezorgde vakantie. Zo kun je gebruik maken van de afwasmachines en afwasplaatsen met warm water. Tevens kun je tegen een kleine vergoeding gebruik maken van de wasserette met centrifuge.

Tijdens je verblijf krijg je gratis toegang tot ons wifi-netwerk, zodat je alle eropuit-tips in de prachtige omgeving op je gemak kunt doornemen. Daarnaast kun je een balletje gooien op onze Jeu-de-boulesbaan.

Ook is het mogelijk om smakelijk te genieten van een snack of maaltijd in ons brasserie en snackbar ’t Snackhuusie. De open haard buiten op het terras en binnen maakt de gezellige sfeer helemaal compleet!

Dé ideale uitvalsbasis voor een fiets- of wandelvakantie in de natuur

Drenthe is een van de populairste provincies onder fiets- of wandelliefhebbers. In de omgeving van Camping Torentjeshoek zijn er talloze mogelijkheden tijdens een onvergetelijke fiets- of wandel vakantie. Zo mag een tocht Nationale Park Dwingelderveld niet ontbreken aan je verblijf in Dwingeloo. In een compacte omgeving zie je bossen, heide, vennetjes, heuvels, boerderijen en de schitterende Brink.

Niet alleen het Dwingelderveld, Maar ook de vergezichten in het nabijgelegen natuurgebied Holtingerveld en het Drents Friese Wold zijn schitterend. Kortom: genoeg mogelijkheden om de prachtige Drentse natuur te ontdekken.

Wil je nog meer eropuit-tips? Loop langs de receptie of neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie over onze ACSI camping in Drenthe

Meer weten over voordelig kamperen met een ACSI kaart, neem dan contact met ons op.

Kom kamperen op ACSI Camping Torentjeshoek in Drenthe en boek online snel en eenvoudig je vakantie!

impression-img-1impression-mobile-img-1

Van all-inclusive naar

Natuur-inclusive!

Wil je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief?

Naar de inschrijf pagina

Of wil je de app downloaden?

QR code