Direct boeken

Luxe kamperen in Drenthe doe je natuurlijk op Camping Torentjeshoek! 

Wil je luxe kamperen in Drenthe? Boek dan een vakantie op Camping Torentjeshoek en ervaar wat luxe en comfort is. Niet alleen de kampeerplaatsen zijn voorzien van alle gemakken, maar ook op de overige faciliteiten zorgen voor een onvergetelijke vakantie in Drenthe! Van grote speeltuin tot animatie, van gratis wifi tot zwemmen in het naastgelegen Zwem- en Beleefpark Dwingeloo. Honden welkom op de gehele camping! Onze kampeerplaatsen zijn geschikt voor caravans maar ook campers.

Wist je trouwens al dat Camping Torentjeshoek grenst aan Nationaal Park Dwingelderveld? Dé place to be als je mooie wandel- en fietstochten wilt maken. Kom ook luxe kamperen op Camping Torentjeshoek in Drenthe en geniet!

Wil je graag al in de ochtend inchecken of wat later uitchecken? Neem dan contact met ons op. Indien de kampeerplaats beschikbaar is kun je tegen een geringe vergoeding nét wat langer genieten van je vakantie.

Kies de Comfortplaats die bij je past:

 

 
 

Of je nu wilt kamperen op een gezellig kampeerveld of op aan een laantje, in de schaduw of de zon, op een autovrij veld of graag je auto naast op de plek wilt parkeren, naast de speeltuin of juist wat meer afgezonderd, er is altijd een passende kampeerplaats op onze camping. 

Wilt u vakantie vieren met de hond? Op Camping Torentjeshoek zijn honden meer dan welkom!

Luxe kamperen in het Drentse Dwingeloo: ontdek de omgeving

Luxe kamperen in het Drentse Dwingeloo kun je uitstekend combineren met een dagje eropuit. In de omgeving van Dwingeloo zijn er vele mogelijkheden. Ontdek de prachtige Drentse natuur in het naastgelegen Nationaal Park Dwingelderveld, ga op een avontuurlijke expeditie in Wildlands Adventure Zoo in Emmen, bezoek de 3 Drentse Koloniën van Weldadigheid, of geniet van een dagje funshoppen in o.a. Meppel of Assen.

Kom luxe kamperen in Drenthe op Camping Torentjeshoek en boek online snel en eenvoudig je vakantie!

Lees minder

Wil je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief?

Naar de inschrijf pagina

Of wil je de app downloaden?

QR code