Direct boeken

Chalet huren in Drenthe, proef het buitenleven op Camping Torentjeshoek

Chalet huren in Drenthe? Onze chalets zijn speciaal voor levensgenieters! Comfortabel slapen en lekker lang ontbijten in de buitenlucht met warme broodjes, verse koffie en een krantje. Voor een heerlijk onbezorgde vakantie of weekendje weg met 2 tot 4 personen huur je een chalet op Camping Torentjeshoek.

Beleef een topvakantie in één van onze chalets midden in de prachtige Drentse natuur. Door het aangrenzende Nationaal Park Dwingelderveld kun je de mooiste wandelingen en fietstochten maken over de heide, door de bossen of langs de vele vennetjes. Ontsnap en ontspan! Dat is wat je voelt wanneer je een van onze luxe chalets huurt in het Drentse Dwingeloo!

Zoek & boek een chalet in het Drentse Dwingeloo

 

 
 

Optimaal genieten van topfaciliteiten op Camping Torentjeshoek

Een chalet huren op Camping Torentjeshoek in Drenthe betekent genieten van het buitenleven en de vele faciliteiten. Als campinggast mag je gratis zwemmen in het openluchtzwembad ‘Bosbad de Paasbergen’ en kunnen de kinderen zich urenlang vermaken in de speeltuin of met het animatieteam. Heb je geen zin om te koken? Dan is het goed om te weten dat we in het hoogseizoen heerlijke snacks, pizza’s, ijsjes en andere lekkernijen in de snackbar bieden. Terwijl je op het terras geniet van een kopje koffie, kunnen de kinderen onbezorgd spelen in de naastgelegen grote speeltuin.

Chalet huren in Drenthe, ontdek Drenthe

Combineer een onvergetelijke vakantie op onze camping met een leuk dagje eropuit. Bekijk een voorstelling in het Shakespeartheater in Diever, maak een wandeling door Nationaal Park Dwingelderveld of het Holtingerveld, bezoek ateliers in de omgeving of de 3 Drentse Koloniën van weldadigheid. Om de dag af te sluiten kun je plaats nemen op het terras van de diverse horecagelegenheden in het pittoreske brinkdorp Dwingeloo. Bekijk hier nog meer eropuit-tips.

Wil je ook een chalet huren in Drenthe op Camping Torentjeshoek? Neem dan contact met ons op of boek online direct je vakantie.

Lees minder

impression-img-1impression-mobile-img-1

Van all-inclusive naar

Natuur-inclusive!

Wil je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief?

Naar de inschrijf pagina

Of wil je de app downloaden?

QR code