Overnachten in een bijzondere tent? Ontdek de Dom’Up!

Overnachten in een koepeltent is leuk, maar op zich niet heel erg bijzonder toch? Maar wat nou als de tent op maar liefst 5 meter hoogte tussen de bomen hangt? Dat de eekhoorntjes via de vlonder voor je tent van tak naar tak wandelen? Dat maakt je vakantie ineens wel heel erg bijzonder!

Ontdek de Dom’Up op Camping Torentjeshoek, wanneer je geen hoogtevrees hebt moet je hem zeker op je bucketlist zetten. Op Camping Torentjeshoek beleef je in de Dom’Up een vakantie met een WOW-factor, ervaar het zelf!  

Slapen in een hangende tent

De Dom’Up is nieuw en ontzettend gaaf! Je overnacht hoog en droog op maar liefst 5 meter hoogte tussen de takken van de bomen. In de koepeltent tref je een comfortabel bed waar je met maximaal 2 personen kunt overnachten. Op de vlonder voor de tent kun je relaxen op de tuinset. Zie je jezelf al zitten met een wijntje, al luisterend naar het geruis van de takken van de bomen en de vrolijk fluitende vogels?

Wist je dat Dwingeloo bekend staat om de magische sterrenhemel waar op heldere momenten wel duizenden sterren te spotten zijn?

In de Dom’Up zelf is geen sanitair of stromend water aanwezig, maar beneden staat een privé sanitair unit met toilet waar je met beide voetjes op de vloer gebruik van kunt maken. Voor een verkwikkende douche kun je gebruik maken van ons luxe sanitairgebouw.

Heb je zin in iets lekkers, dan kun je zelf een maaltijd bereiden in de buitenkeuken. Voor een beetje beschutting tegen de felle zon of regen hebben we een tarp (tentluifel) voor je opgehangen. En heb je even geen zin om te koken dan is de nood niet aan de man. In de snackbar, ons “Snackhuusie”, kun je terecht voor heerlijke snacks, ijsjes of kleine versnaperingen.

Vakantie vieren tussen de takken van de bomen

Wanneer je graag de hoogte opzoekt, is het goed om te weten dat er in de directe omgeving vele mogelijkheden zijn voor een leuk dagje uit. Ga de uitdaging aan in het klimbos in Grolloo, bewandel het Boomkroonpad in Borger of spot vogels vanuit het uitkijkpunt in het naastgelegen Nationaal Park Dwingelderveld.

Wil je even een dagje op de camping blijven dan hoef je je zeker niet te vervelen. Als onze gast kun je gratis gebruik maken van het naastgelegen openluchtzwembad. Kinderen vermaken zich uitstekend in de vele speeltuinen, met het animatieteam, in de kinderboerderij of de zandspeelplaats. Vervelen is bijna niet mogelijk.

Wil je meer weten over onze Dom’Up, neem dan contact met ons op. Wanneer je al helemaal overtuigd bent kun je online ook simpel en snel je vakantie reserveren.

 

Lees minder

Voor op je bucketlist:

Slapen in een hangende tent

Een vakantie met een WOW-factor?

Ontdek Camping Torentjeshoek in Dwingeloo!

Wist je dat…

… gasten gratis mogen zwemmen in het naastgelegen zwembad?

Wist je dat…

… Wij liggen aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld?

Wist je dat…

… In Drenthe de meeste sterren te zien zijn?

Kenmerken

Wonen en Slapen

Keuken & Sanitair

Algemeen