Direct boeken

Kampeerplaats met privé sanitair in Drenthe huren? Kom luxe kamperen op Camping Torentjeshoek!

Op zoek naar een kampeerplaats met privé sanitair in Drenthe? Boek een luxe kampeervakantie op Camping Torentjeshoek en geniet optimaal van luxe, privacy en comfort! Onze kampeerplaatsen hebben alles in huis om je van alle gemakken te voorzien.

Ook zijn er vele eropuit mogelijkheden die je kampeervakantie op onze camping met privé sanitair in het Drentse Dwingeloo helemaal compleet maken! Als gastheer van het naastgelegen Nationaal Park Dwingelderveld vertellen we je graag alles over de mooiste wandel- en fietsroutes over de heide, door het bos en langs de vennetjes.

Wil je liever een dagje zwemmen? Dan is het goed om te weten dat onze gasten gratis mogen zwemmen in naastgelegen Zwem- en Beleefpark Dwingeloo. Ontdek de vele mogelijkheden op en rondom Camping Torentjeshoek en laat je overtuigen!

Wil je graag al in de ochtend inchecken of wat later uitchecken? Neem dan contact met ons op. Indien de kampeerplaats beschikbaar is kun je tegen een geringe vergoeding nĂ©t wat langer genieten van je vakantie.

Onze privé sanitair mogelijkheden

 

 
 

Luxe kamperen op een kampeerplaats met privé sanitair in Drenthe

Tijdens je kampeervakantie op onze kampeerplaats met privĂ© sanitair in het Drenthe ervaar je wat echt luxe kamperen is. Zo kun je tijdens een vakantie gebruik maken van:

  • Kampeermiddel met max. 2 extra bijzettentjes (mits deze binnen de staplaats grenzen vallen)
  • Water en Rioolaansluiting bij alle plaatsen
  • Gratis upgrade naar 10 ampère elektra incl. 4 kwh elektra per dag (afrekening naar verbruik)
  • PrivĂ© sanitair met douche, wastafel en toilet
  • Water- en stroomaansluiting
  • Gratis wifi
  • Tegoed voor de afwasmachines
  • Toegang tot Zwem- en Beleefpark Dwingeloo
  • Mogelijkheid tot Tv-aansluiting (DVBT 2, 36 kanalen) tegen betaling
  • Je trouwe viervoeter is van harte welkom

Goed om te weten, we bieden diverse typen privĂ© sanitair cabines aan. Heb je voorkeur voor een bepaald type, neem dan contact met ons op.

Ontdek Drenthe!

In de omgeving van onze camping met privé sanitair in het Drentse Dwingeloo zijn er vele opties voor een spectaculair dagje eropuit. Beleef Drenthe in de pittoreske dorpjes, ontdek de leukste attracties voor jong en oud in Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha of geniet van de Drentse natuur in Nationaal Park Dwingelderveld.

De omgeving leent zich uitstekend om tijdens een wandeling met de hond te genieten van de rust, ruimte en natuur. Een vakantie op onze hondvriendelijke camping is dan ook de ultieme vorm van vakantie vieren voor jou en de hond.

Meer informatie over onze kampeerplaats met privé sanitair in Drenthe

Meer weten over onze luxe kampeerplaatsen? Neem dan contact met ons op of boek online direct je kampeervakantie op de kampeerplaats met privé sanitair in Drenthe op Camping Torentjeshoek!

Lees minder

Wil je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief?

Naar de inschrijf pagina

Of wil je de app downloaden?

QR code