Direct boeken

terug naar overzicht

Camping met zwembad in Drenthe? Kom naar Camping Torentjeshoek!

Vakantie vieren op een camping met zwembad in Drenthe? Wie wil dat nou niet! Het is dan ook goed om te weten dat gasten van Camping Torentjeshoek gratis gebruik mogen maken van het naastgelegen Beleefpark in Dwingeloo. Kom met mooi weer heerlijk buiten zwemmen en genieten op onze camping met zwembad in Drenthe!

Ontdek het zwembad naast Camping Torentjeshoek

Zwembad5Tijdens je vakantie op onze camping met zwembad geniet je van de vele, leuke zwemvoorzieningen. Zo beschikt het zwembad over een lage en hoge duikplank, een kleine glijbaan en een 40-meter lange glijbaan, een waar kinderparadijs. Speciaal voor de allerkleinsten is er ook een peuterbad.

Wat ook heel bijzonder is, is dat het water (ook het zwembadwater) uit een eigen bron wordt opgepompt. Het draagt dan ook met de trots de naam “Dwingel’eau”.

Spelen in het leukste zwembad in Dwingeloo

Voor de kinderen zijn er vele speelfaciliteiten waar ze zich uren kunnen vermaken. Van grote zandspeelplaats tot klimbos, van kabelbaan tot pannakooi, er is werkelijk van alles te doen. Wil je even ontspannen, ontdek dan de hangmatten waar je kunt chillen. 

Van groot openluchtzwembad naar Beleefpark 

Duizenden toeristen en generaties Dwingelers hebben vele jaren plezier gehad in het Openluchtzwembad Paasbergen. Begin 2020 is dit openluchtzwembad volledig gerenoveerd en uitgebreid met vele speelfaciliteiten. Sindsdien draagt het zwembad de naam 'Beleefpark Dwingeloo'. Een geweldige plek waar je heel veel kunt beleven én zwemmen! 

Beleefpark Dwingeloo is meer dan een zwembad in Dwingeloo

Het zwembad naast de camping is niet zomaar een zwembad, maar er valt van alles te beleven. Of je nu wil chillen in een hangmat, springen op een springkussen of kliederen met zand en water, het kan allemaal in het nieuwe Beleefpark Dwingeloo! Wanneer je verblijft op Camping Torentjeshoek moet je dan ook zeker even een dagje gaan zwemmen en spelen. We vertellen in het kort wat je zoal kunt verwachten in het Beleefpark:

Het leukste klim- en klauterbos van Drenthe

Over het hele terrein bevinden zich houten speeltoestellen. Klim naar de - nagemaakte - Siepeltoren van Dwingeloo, bouw hutten van takken die je vindt in het bos van Beleefpark Dwingeloo, volg het balanceerpad, trotseer het klimtoestel met slingertouw en klimnet of maak muziek op de levensgrote xylofoon. Ontdek wat je nog meer kan doen! 

Chillen in Dwingeloo

Ben je toe aan een moment van rust? Gooi de beentjes omhoog in onze hangmatten of kom lekker chillen op het plateau rond de grote boom. Je kunt er natuurlijk ook héérlijk genieten van de zon en even helemaal tot rust komen. 

Klimmen, klauteren en springen in de speeltuin

Naast de coole toestellen en klimrekken zijn er nog meer sportieve uitdagingen voor je. Daag bijvoorbeeld je vrienden uit voor een potje voetbal in onze pannakooi of wat dacht je van een potje beach volleybal? Voor de kleintjes hebben we een springkussen en een kabelbaan. 

Let's get dirty in de zandspeelplaats

Keien, zand en water uit eigen bron. Meer heb je volgens ons niet nodig om je helemaal uit te leven. Zorg ervoor dat de watertoevoer op gang komt, bouw een dam of een andere weg voor het water. Deze rivier draagt met trots de naam "Dwingel'eau". Lets get dirty! 

Zwemmen in het zwembad in Dwingeloo

Het ondiepe water van het peuterbad geeft de kleintjes de mogelijkheid om hun zwemkwaliteiten nog te ontwikkelen. De 40 meter lange glijbaan komt uit in het middelste deel van het zwembad, waar je ook kunt overgooien met de bal of spelen met de matten. Het diepe is voor de ervaren zwemmers onder ons, hier mag je baantjes trekken of een duik (bommetje) nemen van de hoge -of lage duikplank. Durf jij? 

Uiteraard is op het terrein ook drinken, ijsjes en ander lekkers verkrijgbaar. Kortom, lekker buiten genieten!

Veel zwemplezier in de zomer

De unieke combinatie van een zwembad en een beleefpark op één terrein zorgt ervoor dat het bij vrijwel alle weertypes goed toeven is in Beleefpark Dwingeloo. Het park is geopend vanaf april tot en met de herfstvakantie. Er kan gezwommen worden in de periode van mei tot en met september. 

Bekijk ook de website van het Beleefpark in Dwingeloo.

Heb je nog vragen over Camping Torentjeshoek, dé leukste camping met toegang tot zwembad in Drenthe? Neem dan contact met ons op of boek online direct je vakantie.

Lees minder

impression-img-1impression-mobile-img-1

Van all-inclusive naar

Natuur-inclusive!

Wil je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief?

Naar de inschrijf pagina

Of wil je de app downloaden?

QR code