Direct boeken

terug naar overzicht

Camping met animatie in Drenthe? Kindercamping Torentjeshoek is een waar kinderparadijs 

Met het animatieteam is er op kindercamping Torentjeshoek altijd wat te doen in de speeltuin of animatieruimte. Tijdens de zomervakantie zorgt ons professionele animatieteam voor leuke activiteiten voor de kinderen. Een knutseluurtje, speelse activiteiten en de leukste avonturen. Buiten de zomervakantie om wordt er ook gezorgd voor vertier voor de kinderen. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren is er een proffesioneel team op de camping. Tijdens de mei-en herfstvakantie zorgen we graag zelf voor leuke activiteiten. 

Animatie op de camping is één groot avontuur

Ga op pad met bosbioloog Marijn, of ga met natuurspecialist Ewan het bos in. Het douanespel is een geweldig avontuur in het bos voor de verkenners onder ons. Of maak kennis met de natuur tijdens het dierengeluidenspel. Tal van spannende en leuke activiteiten staan op het programma.

Volop activiteit op onze camping met animatie in Drenthe

Ons animatieteam staat garant voor volop plezier op onze kindvriendelijke camping in Drenthe. Wat je kunt verwachten op onze camping:

  • Stokbrood bakken bij het kampvuur
  • Sport en spel
  • Speurtochten
  • Knutselen met spulletjes uit het bos
  • Theater
  • Berenjacht - voor kinderen van 4 t/m 9 jaar. Een speurtocht met avontuurlijke opdrachten.
    *de Wampex is verplaatst naar rugbyclub Dwingeloo), kijk voor meer informatie op www.wampexdwingeloo.nl.

Beleefpark Timmerdorp 2024 

Timmeren, zagen en met hout knutselen. In Dwingeloo kunnen kinderen vanaf 6 t/m 13 jaar al hun creativiteit en energie kwijt tijdens het Timmerdorp Dwingeloo.Beleefpark Timmerdorp 2024

Zowel individuele bouwers als groepjes kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De kosten van de deelname betalen wij als jullie ook overnachten op de camping (dit is inclusief alle bouwdagen toegang, ranja tijdens de pauzes en een warme maaltijd voorafgaand aan de afsluitende feestavond). Het timmerdorp draait volledig op hulp en inzet van sponsoren en vrijwilligers. Voor diegenen die, in welke vorm dan ook, willen bijdragen aan het Timmerdorp kan dit via de opgave aangeven. 

Het actuele programma kun je vinden via de app en bij de animatieruimte.

Lees minder

Wil je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief?

Naar de inschrijf pagina

Of wil je de app downloaden?

QR code