Direct boeken

Voordelig kamperen met kortingskaart in het laagseizoen

Voordelig kamperen met kortingskaart in het laagseizoen in Drenthe? Camping Torentjeshoek in Dwingeloo is dé leukste camping waar je op vertoon van een kortingskaart extra voordelig kunt kamperen in het laagseizoen. In dit seizoen is de natuurrijke omgeving van onze rustige camping prachtig. Wellicht wist je het al, maar wij grenzen aan Nationaal Park Dwingelderveld. Dit is dé place to be als je een fiets- of wandeltocht midden in de natuur wilt maken tijdens een fijne kampeervakantie.

Met de volgende kortingskaarten kan je voordelig kamperen op Camping Torentjeshoek in Drenthe:

  • ACSI 
  • NKC, best deal 
  • ANWB, Camping Key Europe 
  • ADAC, Camping Key Europe 

Let op, er is een beperkt aantal comfortplaatsen beschikbaar waar je op vertoon van een kortingskaart extra voordelig kunt kamperen.

Zoek en boek een voordelige kampeerplaats: 

 

 
 

Luxe kamperen met een kortingskaart

Kom je voordelig kamperen met een kortingskaart op Camping Torentjeshoek, dan overnacht je bij ons standaard op comfortplaatsen. Deze plaatsen beschikken over:

  • 6 Elektra ampère (eerste 4kWh per dag is inbegrepen)
  • 8-10 ampère tegen meerprijs
  • Watertappunt en -afvoer op de plek
  • Tv-aansluiting mogelijk (DVBT 2, 36 kanalen)
  • Gratis wifi
  • Gratis toegang tot Zwem- en Beleefpark Dwingeloo

Tijdens je vakantie kun je gebruik maken van de uitstekende voorzieningen in onze sanitair gebouwen. En wil je vakantie vieren met een hond? Op Camping Torentjeshoek zijn honden meer dan welkom!

Heerlijk onthaasten in de natuur

Als gastheer van het aangrenzende Nationaal Park Dwingelderveld vertellen we je graag alles over de mooiste plekjes, wandel- en fietsroutes en rustpunten. In dit prachtige natuurgebied prijken vele vennetjes, veenmoerassen, heide- en plantensoorten en lopen twee kuddes Drentse heideschapen in het landschap. Niet alleen het Dwingelderveld, maar ook het nabijgelegen natuurgebied Holtingerveld en Nationaal Park Drents-Friese Wold zijn zeker je bezoek waard.

Na een prachtige tocht door de natuur kun je heerlijk nagenieten en een maaltijd nuttigen in ons brasserie en snackbar ’t Snackhuusie.

Voor meer eropuit tips in de natuur kun je natuur-lijk contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen je graag!

Ook kamperen met korting?

Wil je ook kamperen met korting, maar heb je nog geen kortingskaart in bezit? Bekijk dan onze arrangementen!

Kom ook kamperen met korting en geniet van een fijne kampeervakantie op Camping Torentjeshoek.

De ACSI, Best Deal of NKC kortingskaarten zijn enkel geldig in het laagseizoen. Gebruik ons Zoek & Boek om direct online de actuele prijzen en beschikbaarheid te bekijken. 

impression-img-1impression-mobile-img-1

Van all-inclusive naar

Natuur-inclusive!

Wil je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief?

Naar de inschrijf pagina

Of wil je de app downloaden?

QR code