Direct boeken

Camperplaatsen op CamperPark Torentjeshoek in Dwingeloo – puur genieten!

Ben je op zoek naar een rustige camperplaats midden in het bos? Kom dan naar CamperPark Torentjeshoek in Dwingeloo! Onze camperplaatsen voor camperaars op doorreis zijn de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen. Wakker worden van het vrolijke getsjilp van de vogels, wandelen door de natuur, zeg nou zelf, dat is toch puur genieten?

In het kader van “nu we er toch zijn”… ons camperpark grenst aan Nationaal Park Dwingelderveld, een prachtig natuurgebied met uitgestrekte heidevelden, bossen en kleine vennetjes. We kunnen het dan ook zeker aanbevelen om de schoonheid van Drenthe te ontdekken tijdens je vakantie! Als gastheer van Nationaal Park Dwingelderveld vertellen we je er graag alles over.

Kort verblijf met een camper op ons camperpark in het Drentse Dwingeloo

De semi verharde camperplaatsen op het CamperPark zijn gelegen voor de slagboom. Op dit moment worden er via het CamperPark werkzaamheden uit gevoerd voor de nieuwe schuur. We weten helaas nog niet hoeveel plaatsen er over zullen blijven met de nieuwe indeling en wanneer deze hersteld zijn. Campers zijn van harte welkom op al onze comfortplaatsen op de camping. Ook met privé sanitair!

In het kort:

 • Gratis wifi
 • Maximaal 3 aaneengesloten nachten 
 • Aankomst vanaf 13.00 uur en vertrek voor 12.00 uur
 • 12 maanden per jaar geopend
 • Gelegen midden in het bos
 • 2 km van het centrum van Dwingeloo

De tarieven zijn inclusief:

 • Gebruik stortplaats voor afvalwater
 • Schoonwatertank vullen
 • Gebruik verwarmd sanitair gebouw

De tarieven zijn exclusief:

 • Toeristenbelasting (verplicht)
 • Camper Servicestation voor elektra (10 ampere via een muntautomaat)
 • Honden (max 2)
 • Vroege aankomst en/of laat vertrek
 • Fietsverhuur
 • Entree Zwembad en Beleefpark Dwingeloo

Camperplaatsen voor een kort verblijf op ons camperpark

De camperplaatsen op ons camperpark zijn speciaal voor gasten op doorreis en zijn gelegen net vóór de slagboom, net buiten de camping. De maximale verblijfsduur op het camperpark is 3 nachten.

Wil je 's avonds nog even nagenieten buiten, dan is het geen enkel probleem als je een luifel vastmaakt aan je camper. Voortenten en bijzettenten zijn niet gewenst op het camperpark. En neem je een aanhangwagen mee? Vraag dan even naar de mogelijkheden om deze elders op de parkeerplaats te parkeren.

Wil je langer genieten van een campervakantie, kom dan kamperen met je camper op een comfortplaats op de camping. 

Gebruik van onze faciliteiten

Het camperpark is zo ingericht dat je naar wens tegen een geringe vergoeding gebruik kunt maken van de faciliteiten. Er staat een camper servicestation op het camperpark. Met behulp van munten kun je naar wens elektra en water gebruiken. Voor het lozen van afvalwater en een chemisch toilet kun je gebruik maken van de stortplaats. 

Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van het grote sanitair gebouw op de camping. In het verwarmde sanitair gebouw kun je niet alleen douchen en naar het toilet, ook is er een wasserette en staan er afwasmachines. Voor het gebruik van warm water kun je een activatiekaart kopen op de receptie. 

In onze campingwinkel kun je terecht voor de vergeten boodschap. En heb je geen zin om te koken tijdens je vakantie? Ontdek dan ons brasserie en snackbar 't Snackhuusie. De open haard buiten op het terras en binnen maakt de gezellige sfeer helemaal compleet. Let wel, in de wintermaanden zijn de brassie en snackbar beperkt geopend.

Langer kamperen met een camper op onze camping in Dwingeloo

De maximale verblijfsduur op het camperpark is 3 nachten, maar we kunnen ons voorstellen dat je graag nog wat langer wilt blijven. Er valt zoveel te zien en te doen in de omgeving! Wanneer je alles graag op je gemak wilt ontdekken, adviseren we een camperplaats op de camping te reserveren. Tijdens je verblijf op een comfortplaats op de camping mag je altijd gebruik maken van alle faciliteiten zoals het sanitair gebouw, animatie voor de kinderen. Op de camping hebben we geen speciale camperplaatsen, maar alle comfortplaatsen zijn ook geschikt voor campers. Zo kun je er voor kiezen om te kamperen op het gezellige grote kampeerveld, aan een laantje of op het autovrije deel van de camping. Op het autovrije kampeerveld is het alleen niet gewenst om dagelijks in- en uit te rijden. Heb je een grote zware camper, dan helpen we je graag bij het uitzoeken van een passende plaats waar je voldoende ruimte hebt.

Let wel, de camping is in de wintermaanden gesloten.

Tips om de Drenthe te ontdekken

Hadden we al gezegd dat Dwingeloo werkelijk een prachtige plek is midden in de natuur? Onze slogan is niet voor niets “even terug naar een lagere versnelling”, de natuur nodigt namelijk uit om even helemaal te ontspannen en tot rust te komen. Maak de mooiste wandel- en fietstochten door de natuur. Op de receptie van de camping kunt u terecht voor verschillende fiets- en wandelroutes. Vraag gerust om meer informatie.

Nationaal Park Dwingelderveld

Naast CamperPark Torentjeshoek, ligt het prachtige Nationaal Park Dwingelderveld. De vele vennetjes, veenmoerassen, heidesoorten en plantensoorten prijken in het landschap van het Nationaal Park. Verder lopen twee kuddes Drentse heideschapen in het park. De herders zien u er graag voor een bezoekje. Vanuit het bezoekerscentrum Dwingelderveld vinden diverse activiteiten en excursies plaats.

Dwingeloo, of ‘Dwingel’ in het Drents

Dwingeloo is een van de mooiste brinkdorpen van Drenthe. Het oude dorpscentrum wordt gevormd door De Brink die vroeger werd omringd door boerderijen en waar het vee over de drift naartoe werd gedreven.

Gelegen aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld is Dwingeloo een dorp met veel natuur. In 2011 werd Dwingeloo niet voor niets uitgeroepen tot het groenste dorp van Nederland. Een eyecatcher van het prachtige dorp is de ui-vormige Siepeltoren van de kerk.

In Dwingeloo is volop gelegenheid om een terrasje te pakken, in de winkeltjes te neuzen of lekker te dineren. Ook de vele activiteiten en evenementen die regelmatig plaatsvinden, trekken veel publiek. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Keramiekmarkt, Oogstdag, Dwingelermarkt, het Midzomerfestival, de Brinkdagen op woensdagen in juli en augustus.

Zwembad en beleefpark in Dwingeloo

Het zwembad naast de camping is niet zomaar een zwembad, maar er valt van alles te beleven. Of je nu willen chillen in een hangmat, springen op een springkussen of kliederen met zand en water, het kan allemaal in het nieuwe Beleefpark Dwingeloo! Wanneer je verblijft op Camping Torentjeshoek moet je dan ook zeker even een dagje gaan zwemmen en spelen. We vertellen hier wat je zoal kunt verwachten in het Beleefpark. 
Let op, als gast van CamperPark Torentjeshoek zit gratis entree niet ingebrepen.

Meer informatie of direct reserveren

Wil je meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op. Je vakantie reserveren kan eenvoudig online of via de boekingszuil bij de entree.

Camperplaats op ons camperpark in Drenthe boeken?

Deze camperplaatsen zijn eenvoudig online te boeken. Vanaf 2021 kun je zelfs volledig contactloos een plekje zoeken, boeken en direct inchecken via een boekingszuil bij de entree.

Wil je weten of er momenteel een camperplaats voor kort verblijf beschikbaar is, ons verrassen met een bezoek is natuurlijk ook mogelijk.

Camperpark in Dwingeloo tussen Assen en Zwolle

CamperPark Torentjeshoek is eenvoudig te bereiken en bevindt zich op circa 10 minuten van de A28, tussen Assen en Zwolle & nabij Hoogeveen. Is de omgeving je niet bekend toets dan 'Leeuweriksveldweg 1 Dwingeloo' in op je navigatie.

Lees minder

Kenmerken

Standaard inbegrepen

 • Semi verharde camperplaatsen
 • Gratis wifi
 • Stortplaats chemisch toilet
 • Natuurrijke omgeving met WOW-factor!

Betalen naar gebruik

 • Elektra (muntautomaat)
 • Water tappunt (muntautomaat)
 • Gebruik verwarmd sanitairgebouw (activatiepas)
 • Stortplaats afvalwater
 • Volautomatische reiniger voor chemisch toilet (activatiepas)
 • Vaatwasser (activatiepas)
 • Wasserette (muntautomaat)
 • Fietsverhuur
 • Laat vertrek of vroege aankomst

Goed om te weten

 • Aankomst vanaf 13.00 uur en vertrek voor 12.00 uur
 • Gelegen voor de slagboom
 • Maximaal 2 honden per plaats
 • 12 maanden per jaar geopend
 • 2 km van het centrum van Dwingeloo
impression-img-1impression-mobile-img-1

Van all-inclusive naar

Natuur-inclusive!

Wil je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief?

Naar de inschrijf pagina

Of wil je de app downloaden?

QR code