Camperaars op doorreis – een kort verblijf op Camping Torentjeshoek

Ben je op zoek naar een camperplaats waar je een paar nachtjes kunt verblijven tijdens je doorreis? Speciaal voor zelfvoorzienende camperaars op doorreis hebben wij 11 verharde camperplaatsen, gelegen nét voor de slagboom. Door deze ligging kun je flexibel aankomen of vertrekken en mag je maximaal 3 nachten verblijven.

Goed om te weten: het centrum van Dwingeloo, met o.a. een supermarkt, diverse winkeltjes en restaurants, bevindt zich op nog geen 2 km afstand van Camping Torentjeshoek.

Speciale camperfaciliteiten

Tegen betaling kun je gebruik maken van het Camper Servicestation met elektra aansluiting en watertappunt. Tevens is er een stortplaats voor vuil water en een chemisch toilet aanwezig.

Ook kun je terecht in onze campingwinkel voor de vergeten boodschap. En heb je geen zin om te koken tijdens je vakantie? Ontdek dan ons brasserie en snackbar ’t Snackhuusie. De open haard buiten op het terras en binnen maakt de gezellige sfeer helemaal compleet.

Wil je gebruik maken van meer faciliteiten? Bij ons is het ook mogelijk om óp de camping te overnachten met je camper. Lees hier meer over deze camperplaatsen.

Het camperpark van Camping Torentjeshoek is eenvoudig te bereiken en bevindt zich op circa 10 minuten van de A28, tussen Assen en Zwolle & nabij Hoogeveen. Is de omgeving je niet bekend toets dan 'Leeuweriksveldweg 1 Dwingeloo' in op je navigatie.

Ontdek natuurrijk Drenthe

In het kader van “nu we er toch zijn”… onze camping grenst aan Nationaal Park Dwingelderveld, een prachtig natuurgebied met uitgestrekte heidevelden, bossen en kleine vennetjes. We kunnen het dan ook zeker aanbevelen om de schoonheid van Drenthe te ontdekken tijdens je vakantie! Als gastheer van Nationaal Park Dwingelderveld vertellen we je er graag alles over.

Camperplaats op onze camperpark in Drenthe boeken?

Deze camperplaatsen zijn niet online te boeken. Wil je weten of er momenteel een camperplaats voor kort verblijf beschikbaar is, neem dan telefonisch contact met ons op via 0521 - 591 706. Ons verrassen met een bezoek is natuurlijk ook mogelijk.

Lees minder

Natuurrijk kamperen op Camping Torentjeshoek

Gelegen aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld

Welkom in de lage versnelling

Het is tijd om even te ontspannen, het is tijd voor vakantie!

Wist je dat…

… Dwingeloo tussen 2 nationale parken in ligt?

Wist je dat…

… In Drenthe de meeste sterren te zien zijn?

Kenmerken

Camperplaats op doorreis

Algemeen

Gasten beoordelen ons op

Zoover

Geweldige mooie camping midden in het Nationaalpark Dwingelderveld. Je loopt zo het bos in en zwembad om de hoek. Veel kinderactiviteiten. Hier kom je helemaal tot rust.