Overnachten in Drenthe op Camping Torentjeshoek

Overnachten in Drenthe? Ontdek de leukste accommodaties op Camping Torentjeshoek in Dwingeloo. Of je nu op zoekt bent naar een chalet, boomhut of een bijzondere accommodatie, Camping Torentjeshoek heeft voor elk wat wils. Wat overnachten in Drenthe op Camping Torentjeshoek zo bijzonder maakt? Wij bieden buitengewone accommodaties midden in de prachtige Drentse natuur!

 
 

Comfortabel overnachten in Drenthe

Als je wilt overnachten in Drenthe op Camping Torentjeshoek, dan kun je gebruik maken van vele faciliteiten. Zo kun je voor de vergeten boodschap terecht in onze ieniemienie campingwinkel, kunnen de kinderen zich in de zomervakantie vermaken met het animatieteam of kun je een verfrissende duik nemen in het nabij gelegen openluchtzwembad ‘De Paasbergen’.

Overnachten in Drenthe, midden in de natuur

Overnachten in Drenthe op Camping Torentjeshoek betekent natuurlijk genieten van de natuur. Onze camping ligt naast Nationaal Park Dwingelderveld. Hier maak je de mooiste wandel- en fietstochten. Heb je geen fiets meegenomen, dan kun je deze bij ons huren. Voor de kinderen verhuren wij ook kinderzitjes en kinderfietsen.

Zoek in ons aanbod, boek direct online en kom overnachten in Drenthe op Camping Torentjeshoek!

Lees minder

Gasten beoordelen ons op

Zoover

Geweldige mooie camping midden in het Nationaalpark Dwingelderveld. Je loopt zo het bos in en zwembad om de hoek. Veel kinderactiviteiten. Hier kom je helemaal tot rust.