Direct boeken

terug naar overzicht

Receptie op Camping Torentjeshoek

Bij aankomst op Camping Torentjeshoek staat ons welkomstcomité al voor je klaar om je van harte welkom te heten. Wij beantwoorden niet alleen je vragen, maar willen je graag volledig ontzorgen!

Ook voor de vergeten boodschap en vers afgebakken broodjes

Het overkomt iedereen wel eens… thuis heb je alles goed ingepakt, maar toch ben je iets vergeten. Geen paniek, want je kunt voor de vergeten boodschap terecht in de ieniemienie shop. Ook bakken wij verse broodjes af, want er is natuurlijk niets lekkerder dan wakker worden en ontbijten met versgebakken broodjes. Je kan je bestelling een dag van tevoren doorgeven bij de receptie. Indien deze gesloten is kan je het ook doorgeven in de Brasserie of ’t Snackhuussie. De volgende dag bakken wij de broodjes af, zodat je vakantiedag weer ‘Vers’ kan beginnen. Graag stokbrood bij de BBQ? Geef ons de gewenste afhaaltijd door.

En nog veel meer…!

Op onze receptie kun je tevens terecht voor fiets- of skelterverhuur, gasflessen en de dagelijkse krant. Laat je ook zeker inspireren door de aanwezige folders voor een leuk dagje eropuit!

Wist je trouwens al dat wij gastheer zijn van Nationaal Park Dwingelderveld? Wij vertellen je graag meer over dit bijzondere natuurgebied.

Voor al je vragen staan wij voor je klaar!

Lees minder

impression-img-1impression-mobile-img-1

Van all-inclusive naar

Natuur-inclusive!

Wil je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief?

Naar de inschrijf pagina

Of wil je de app downloaden?

QR code