Kamperen met tent in Drenthe op Camping Torentjeshoek? Ideaal voor reizigers op doorreis!

Wil je kamperen met een tent in Drenthe? Camping Torentjeshoek in Dwingeloo biedt trekkersplaatsen zonder een elektra- en wateraansluiting, speciaal voor de kampeerders die op rondreis zijn. De aankomst- en vertrektijden voor onze speciale trekkersplaatsen zijn flexibeler dan de reguliere kampeerplaatsen. Ideaal voor een verblijf tijdens een fietsvakantie of wandelvakantie door Drenthe.

Kom ook kamperen met tent in Drenthe op Camping Torentjeshoek en geniet van een fijn verblijf!

Uitstekende faciliteiten voor een kampeervakantie met een tent in Drenthe

Uiteraard mag je tijdens je verblijf gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of zwemmen in het Zwem- en Beleefpark Dwingeloo, kun je de leukste foto’s delen met vrienden en familie door gebruik te maken van ons gratis wifi netwerk. Even geen zin om te koken? Dan is het goed om te weten dat je in onze snackbar met terras terecht kunt voor diverse snacks, ijsjes en kleine versnaperingen.

Goed om te weten: Camping Torentjeshoek is een hondvriendelijke camping. Door de prachtige omgeving beleef je bij ons samen met je trouwe viervoeter een vakantie om nooit te vergeten.

Privé sanitair plattegrond

Ontdek de omgeving tijdens je kampeervakantie op Camping Torentjeshoek

Kamperen met een tent in Drenthe betekent genieten van de directe omgeving. Zo grenst onze camping aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld waar je de mooiste wandelingen en fietstochten kunt maken en ligt het dorp Dwingeloo met diverse winkels, restaurants en een supermarkt op nog geen 2 kilometer afstand.

Meer informatie

Het is niet mogelijk om de trekkersplaatsen vooraf te reserveren. Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je bij ons komen overnachten, neem dan contact met ons op of wandel even bij ons binnen op de receptie.

Graag tot ziens op Camping Torentjeshoek!

Lees minder

Kamperen in het bos op Camping Torentjeshoek

Gelegen aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld

Welkom in de lage versnelling

Het is tijd om even te ontspannen, het is tijd voor vakantie!

Wist je dat…

… In Drenthe de meeste sterren te zien zijn?

Wist je dat…

… wij gastheer zijn van Nationaal Park Dwingelderveld?

Gasten beoordelen ons op

Zoover

Geweldige mooie camping midden in het Nationaalpark Dwingelderveld. Je loopt zo het bos in en zwembad om de hoek. Veel kinderactiviteiten. Hier kom je helemaal tot rust.