Timmerdorp Dwingeloo

Het Beleefpark naast de camping wordt in de herfstvakantie omgebouwd tot een heus timmerdorp voor kinderen van 6-15 jaar. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes vraag je een bouwvergunning aan om vervolgens een groot bouwwerk te maken.

De bouwplaats is 10 tot 17 oktober geopend van 13.00 – 17.00 uur. Kinderen kunnen zich opgeven om in groepjes te werken aan een groot bouwproject. Uiteraard moet er eerst een bouwvergunning aangevraagd worden en krijgt ieder groepje een eigen stukje bouwgrond. Onder leiding van professionele “aannemers” en “bouwvakkers” kunnen de kinderen hun eigen hut bouwen.

Leuke bijkomstigheid, als gast van Camping Torentjeshoek krijg je 50% korting op je paspoort. Voor slechts € 5 euro koop je een paspoort waarmee je de hele week toegang krijgt tot het Timmerdorp. Wil je tussendoor even een dagje het wat rustiger aan doen, dan is dat geen enkel probleem.  

Kamperen in de hersftvakantie en timmer

 

 

Overnachten in de herfstvakantie

Na een lange dag bouwen en timmeren wil je niets liever dan even tot rust komen. Dat kan! We hebben nog diverse leuke accommodaties waar je kunt overnachten in de herfstvakantie. Wat dacht je van een superstoere boomhut? Of een (mini) safaritent? Bekijk de mogelijkheden en zoek & boek snel je vakantie.

Zoek en boek je vakantie

 
 

Meer weten of direct reserveren

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of boek online direct je vakantie.

Een vakantie met een WOW-factor?

Ontdek Camping Torentjeshoek in Dwingeloo!

Je kunt “de boom in” op Camping Torentjeshoek!

Overnacht in een geweldige boomhut in het bos

Wil je spelen of relaxen?

(Bijna) alles kan en mag op Camping Torentjeshoek