Kamperen in de Herfstvakantie op Camping Torentjeshoek

Kamperen is één groot avontuur in de herfstvakantie op Camping Torentjeshoek! Maak dan een mooie wandel- of fietstocht door Nationaal Park Dwingelderveld en laat je verrassen door de herfstkleuren in het bos. Bezoek de schaapskudde in Ruinen, ga cultuur snuiven in een museum of bewonder het bos eens van de andere kant tijdens een wandeling over het Boomkroompad. Vanuit de uitkijktoren op 22,5 meter hoogte heb je een werkelijk fantastisch uitzicht! 

Inspiratie voor een dagje struinen door de natuur? Bekijk dan snel de website van Natuurmonumenten voor leuke herfsttips.

Na een fijne vakantiedag kun je even heerlijk bijkomen op de camping. Het is goed om te weten dat onze horeca gelegenheid geopend is, dus mocht je geen zin hebben om te koken dan doen wij dat graag voor je.

Ben je al overtuigd? Zoek & boek dan snel een kampeerplaats op de camping. Wil je liever een accommodatie huren? Bekijk dan hier ons aanbod luxe chalets, stoere safaritenten en andere accommodaties.

Bekijk onze de vakantiemogelijkheden op Camping Torentjeshoek.

 
 

Meer weten of direct reserveren

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of boek online direct je vakantie.

Een vakantie met een WOW-factor?

Ontdek Camping Torentjeshoek in Dwingeloo!

Je kunt “de boom in” op Camping Torentjeshoek!

Overnacht in een geweldige boomhut in het bos

Wil je spelen of relaxen?

(Bijna) alles kan en mag op Camping Torentjeshoek

Gasten beoordelen ons op

Zoover

Geweldige mooie camping midden in het Nationaalpark Dwingelderveld. Je loopt zo het bos in en zwembad om de hoek. Veel kinderactiviteiten. Hier kom je helemaal tot rust.