Direct boeken

terug naar overzicht

In omgeving Dwingeloo, gastvrij Drenthe!

Toeristisch Brinkdorp Dwingeloo heeft veel horecagelegenheden. Laat uw smaakzintuigen prikkelen en uw dorst lessen in de verscheidenheid aan restaurants en cafés.

Of het nu gaat om een snelle hap of culinaire hoogstandjes, een kopje koffie of een Iers biertje, in Dwingeloo vindt u het allemaal. Ook aan gezellige terrasjes ontbreekt het Dwingeloo niet. De gastvrije bevolking van Drenthe staat garant voor een warm welkom!

  • Grand Cafe De Brink – Het restaurant in Familiehotel De Brink biedt een meer dan complete kaart met kleinere (lunch)gerechten en driegangen keuzemenu’s. 
  • Restaurant de Juffer van Bathinge – Het restaurant van Hotel Wesseling biedt ruime, afwisselende keuze aan voortreffelijke gerechten. De menukaart varieert per seizoen en valt bij een breed publiek in de smaak.
  • Pannenkoekenbakkerij De Bospub – In de meest curieuze schuur van Drenthe kunt u terecht voor overheerlijke pannenkoeken.
  • Hotel-Restaurant de Borken – Aan de rand van Dwingelderveld ligt Landhotel De Borken. Het 4-sterren hotel is gevestigd in een boerderij in het dorp Lhee en is voorzien van een a la carte restaurant en een gezellig terras.
  • Restaurant-cafe Onder de Eiken – Dit restaurant is gevestigd in een in 1853 gebouwde karakteristieke boerderij. Bij mooi weer kunt u heerlijk onder de oude appelboom of in het zonnetje genieten van een glas wijn en heerlijke gerechten uit de keuken van Onder de Eiken.
  • 't Hof van Dwingeloo - In het hart van het mooie brinkdorp Dwingeloo vindt u ’t Hof van Dwingeloo. Een sfeervol restaurant-café waar het goed verpozen is voor jong en oud. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor.
  • De Riete - Het Restaurant is dagelijks geopend van 11.30 uur tot 20.00 uur. In onze keuken werken wij voornamelijk met verse producten. Naast onze menukaart kunnen we ook Diners, Lunch,Tapas en overige Catering op persoonlijke wens verzorgen.
  • Faneli's IJs en koffie - Heerlijke ijsjes en verse koffie vindt u in deze bijzondere locatie.

Bij de receptie van onze Camping geven wij graag tips of verzorgen de reservering.

Wil je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief?

Naar de inschrijf pagina

Of wil je de app downloaden?

QR code