Direct boeken

terug naar overzicht

Kamperen met hond op hondvriendelijke camping Torentjeshoek in Drenthe

Kamperen met een hond? Kom dan genieten van vakantie op de hondvriendelijke camping Torentjeshoek in het Drentse Dwingeloo. Op onze camping kun je samen met je trouwe viervoeter heerlijke genieten van vakantie. Direct naast de camping ligt Nationaal Park Dwingelderveld waar je de mooiste wandelingen kunt maken. Er zijn zelfs 3 gebieden in het Nationaal Park Dwingelderveld waar je hond los mag lopen.

Kamperen of huren met een hond op Camping Torentjeshoek

Op de kampeerplaatsen op de camping zijn maximaal 2 honden per kampeerplaats welkom. Hou je van extra comfort, kies dan voor een kampeerplaats met prive sanitair. Wil je liever een accommodatie huren? Ontdek dan onze SafariTent voor 7 personen of SafariCabin. In deze 2 accommodaties is maximaal 1 hond toegestaan.  

Honden op de camping

Honden zijn van harte welkom op Camping Torentjeshoek. Wel hebben we een paar huisregels, namelijk dat je hond altijd kort aangelijnd is wanneer je over de camping loopt. Ook vragen we je de hond aangelijnd bij de caravan, camper of tent te houden of de plek af te zetten met een speciaal afrasterinsgnet of omheiningsnet voor de hond.

In verband met de hygiëne op de camping vragen we je een schepje en plastic zakjes mee te nemen voor de “hoge-nood-gevallen” op de camping. Deze zakjes zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Een paar logische huisregels die maken dat iedereen kan genieten van vakantie op onze hondvriendelijke camping!

Losloopgebied door Nationaal Park Dwingelderveld

Zoals gezegd grenst onze camping aan een prachtig bos in Dwingeloo. Dit bos is zó mooi dat het is benoemd tot Nationaal Park. Er zijn vele verharde en onverharde paden door het bos, langs de vele vennetjes en over de stuifzanden en heidevelden. Op een kleine 3 kilometer lopen van de camping ligt een groot losloopgebied voor de honden, het Lheederzand. Hier kunnen ze heerlijk rennen en ravotten door het bos.

Meer informatie over onze hondvriendelijke camping

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Lees minder

impression-img-1impression-mobile-img-1

Van all-inclusive naar

Natuur-inclusive!

Wil je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief?

Naar de inschrijf pagina

Of wil je de app downloaden?

QR code