Direct boeken

Timmerdorp Dwingeloo

Het Beleefpark naast de camping wordt in de meivakantie omgebouwd tot een heus timmerdorp voor kinderen van 6-12 jaar. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes vraag je een bouwvergunning aan om vervolgens een groot bouwwerk te maken.

De bouwplaats is 29 april tot en met 2 mei geopend van 13.00 – 17.00 uur. Kinderen kunnen zich opgeven om in groepjes te werken aan een groot bouwproject. Uiteraard moet er eerst een bouwvergunning aangevraagd worden en krijgt ieder groepje een eigen stukje bouwgrond. Onder leiding van professionele “aannemers” en “bouwvakkers” kunnen de kinderen hun eigen hut bouwen.

Leuke bijkomstigheid, als gast van Camping Torentjeshoek krijg je gratis de hele week toegang tot het Timmerdorp! Wil je tussendoor even een dagje het wat rustiger aan doen, dan is dat geen enkel probleem.  

 

Kamperen in de meivakantie

Bekijk onze kampeerarrangementen en boek snel je vakantie!

 

 

Huur een accommodatie in de meivakantie

Na een lange dag bouwen en timmeren wil je niets liever dan even tot rust komen. Dat kan! We hebben nog diverse leuke accommodaties waar je kunt overnachten in de meivakantie. Wat dacht je van een superstoere boomhut? Of een (mini) safaritent? Bekijk de mogelijkheden en zoek & boek snel je vakantie.

Zoek en boek je vakantie

 

Ben je al overtuigd?

Kun je niet wachten om je eigen hut te bouwen? Geef je dan snel op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef bij de aanmelding aan met hoeveel personen je wilt komen. Heb je nog aanvullende vragen specifiek over het Timmerdorp, dan kun je deze uiteraard ook mailen naar BuroBram.

Meer weten of direct reserveren

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of boek online direct je vakantie.

Wil je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief?

Naar de inschrijf pagina

Of wil je de app downloaden?

QR code