header_banner_image
header_banner_image_mobile

Direct boeken

Dé leukste familiecamping in Drenthe, Camping Torentjeshoek

Kom vakantie vieren op de leukste familiecamping in Drenthe: Camping Torentjeshoek in Dwingeloo! Wij beschikken over vele faciliteiten én onze camping is gelegen in een prachtige omgeving, aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld. Of je nu bij ons komt kamperen of een accommodatie huurt, op familiecamping Torentjeshoek in het Drentse Dwingeloo beleef je een vakantie met WOW-factor! 

Wist je dat...
... we zijn genomineerd voor "meest innovatieve vakantiepark van de Benelux"? In mei 2024 worden de winnaars bekend gemaakt...

...we vanaf juli 2024 onze eigen overdekte speeltuin hebben! Graag meer weten? Bekijk alvast de impressie

Kamperen of huren op onze familiecamping in het Drentse Dwingeloo?

Op onze familiecamping in het Drentse dorpje Dwingeloo vind je 250 ruime comfortplaatsen en diverse verhuuraccommodaties. Of je nu luxe chalet zoekt of écht bijzonder wilt overnachten, Camping Torentjeshoek heeft voor elk wat wils. Kom bijvoorbeeld stoer overnachten in een Legertruck of origineel overnachten in onze Boomhut XXL ‘Treehouse’ en beleef een onvergetelijke vakantie! Bekijk hier een overzicht van alle mogelijkheden. Goed om te weten, honden zijn welkom op de gehele camping.

Ga eropuit tijdens je vakantie in Drenthe

Combineer een onvergetelijke vakantie met een leuk dagje eropuit. Ga op expeditie in Wildlands Adventure Zoo in Emmen, geniet van de natuur in Nationaal Park Dwingelderveld of ga funshoppen in bijvoorbeeld Meppel, Assen of Emmen. Kijk tijdens je vakantie niet alleen om je heen, maar ook een keer omhoog. Drenthe staat bekend om de prachtige sterrenhemel, dus zet je stoel in de ligstand en bewonder de prachtige sterren. Met een beetje geluk spot je nog een vallende ster!

Binnenkort in Dwingeloo: de eerste science hub in Drenthe! Ontdek door middel van interessante proefjes hoe de Melkweg in elkaar zit of hoe radiogolven nu eigenlijk werken in het nieuwste kenniscentrum over radioastronomie op de Brink in Dwingeloo. Superleuk voor jong en oud!

Geniet van een welverdiende vakantie op Camping Torentjeshoek, boek online snel een kampeerplaats op onze familiecamping in Drenthe of huur één van onze vele accommodaties.

Lees minder

impression-img-1impression-mobile-img-1

Van all-inclusive naar

Natuur-inclusive!

Wil je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief?

Naar de inschrijf pagina

Of wil je de app downloaden?

QR code