Camperplaats in Drenthe, uiteraard op Camping Torentjeshoek!

Camperplaats in Drenthe gezocht? Ook met een camper ben je van harte welkom op onze kampeerplaatsen. Camping Torentjeshoek in Dwingeloo is de ideale uitvalsbasis wanneer je wilt kamperen met een kleine of grote camper. De ruime kampeerplaatsen zijn gelegen óp de camping waardoor je optimaal kunt genieten van de gezellige kampeersfeer en de faciliteiten.

Vakantie vieren op een camperplaats in het Drentse Dwingeloo, natuurlijk op Camping Torentjeshoek!

Onze camper kampeerplaats in het Drentse Dwingeloo:

  • Elektra 10 ampère tegen betaling (afrekening naar verbruik)
  • Watertappunt en -afvoer op de plek
  • Tv-aansluiting mogelijk (DVBT 2, 36 kanalen)
  • Gratis wifi

Of je nu met je camper wilt staan op een gezellig kampeerveld of aan een laantje, in de schaduw of de zon, naast de speeltuin of juist wat meer afgezonderd, er is altijd een passende camperplaats op onze camping.

Privé sanitair plattegrond

Uitstekende faciliteiten op onze camping met camperplaatsen in Drenthe

Uiteraard mag je tijdens je verblijf gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Zo beschikken wij over uitstekende sanitaire voorzieningen, een campingwinkel voor de vergeten boodschap, zijn er diverse speelfaciliteiten aanwezig en kun je gratis zwemmen in het naastgelegen openluchtzwembad.

En heb je geen zin om te koken tijdens je vakantie? Ontdek dan ons brasserie en snackbar ’t Snackhuusie. De open haard buiten op het terras en binnen maakt de gezellige sfeer helemaal compleet!

Goed om te weten: will je vakantie vieren met een hond? Op Camping Torentjeshoek zijn honden meer dan welkom!

Ontdek natuurrijk Drenthe

In het kader van “nu we er toch zijn”… onze camping grenst aan Nationaal Park Dwingelderveld, een prachtig natuurgebied met uitgestrekte heidevelden, bossen en kleine vennetjes. We kunnen het dan ook zeker aanbevelen om de schoonheid van Drenthe te ontdekken tijdens je vakantie! Als gastheer van Nationaal Park Dwingelderveld vertellen we je er graag alles over.

Goed om te weten: het centrum van Dwingeloo, met o.a. een supermarkt, diverse winkeltjes en restaurants, bevindt zich op nog geen 2 km afstand van Camping Torentjeshoek.

Meer informatie over onze camperplaats in Drenthe

Wil je meer weten over een campervakantie op Camping Torentjeshoek, neem dan contact met ons op of boek online snel en eenvoudig je vakantie op onze camperplaats in Drenthe!

Lees minder

Natuurrijk kamperen op Camping Torentjeshoek

Gelegen aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld

Welkom in de lage versnelling

Het is tijd om even te ontspannen, het is tijd voor vakantie!

Wist je dat…

… Dwingeloo tussen 2 nationale parken in ligt?

Wist je dat…

… In Drenthe de meeste sterren te zien zijn?

Kenmerken

Op de plek

Algemeen

Ligging

Gasten beoordelen ons op

Zoover 8,6
Op basis van: 202 beoordelingen

Geweldige mooie camping midden in het Nationaalpark Dwingelderveld. Je loopt zo het bos in en zwembad om de hoek. Veel kinderactiviteiten. Hier kom je helemaal tot rust.