Direct boeken

Bijzonder overnachten Drenthe


Bijzonder overnachten in Drenthe
? Doen! Bekijk de unieke verblijven van Camping Torentjeshoek in Dwingeloo. Je hebt de keuze uit een verrassend aanbod van buitengewone accommodaties: van stijlvolle safaritenten tot stoere mini cabins en epische boomhutten. Een overnachting in één van deze accommodaties zorgt voor een onvergetelijke belevenis.

Kom origineel overnachten in Drenthe: ‘dare to be different’
Beleef tijdens je vakantie een leuke slaapervaring, die anders is dan wat je thuis gewend bent. Voeg een vleugje avontuur toe aan je break en kies voor een bijzonder verblijf. Ontdek de 4 meest originele verblijven bij Camping Torentjeshoek:

4. Bosboot | 2 personen Bosboot
In deze bosboot slaap je in een boot op het vaste land. Geen klotsend water, maar wel een steiger waarop je in de ochtend rustig kunt ontbijt. Elke boot heeft ook een buitenkeuken. Laat de kans om in de bosboot te overnachten niet voorbijvaren!

3. Dom’UP | 2 personen Dom Up
Slapen in de Dom’UP is ontzettend gaaf! Deze tent hangt in het bos, dus je ‘zweeft’ zachtjes mee met de wind tussen de bomen. Ook zit je op ‘ooghoogte’ met de takken waarop eekhoorns en vogels voorbijkomen, heel zeldzaam.

2. Legertruck | 2-6 personen Legertruck
Hoe stoer: overnachten in een échte legertruck. Stap in de truck en laat je verrassen door het comfortabele interieur. Er is zelfs een privé toilet aanwezig. Buiten staat een houtkachel om je op te warmen tijdens de koudere avonden.

1. Treehouse Boomhut XXL | 2-7 personen Boomhut XXL
Verblijf in een gigantische boomhut en kijk uit over het schitterende natuurgebied Dwingelderveld. In de avondzon geniet je van een wijntje op 7 meter hoogte en hoop je stilletjes op een glimp van een passerende ree.


Waar wacht je nog op? Het avontuur roept! Vind nu je bijzondere vakantiehuis in Drenthe.

Bekijk alle accommodaties


In Drenthe (uniek) overnachten? Dit moet je weten:
Wanneer je een vakantie boekt bij Camping Torentjeshoek in Drenthe, is de toegang tot Zwem- en Beleefpark Dwingeloo inbegrepen. Op de camping zelf kunnen kinderen spelen in de speeltuin, kinderboerderij en met het animatieteam (aanwezig tijdens de meeste schoolvakanties). Ook natuurliefhebbers zijn dol op deze camping, aangezien het grenst aan het Dwingelderveld. Huur een fiets en ontdek het buitenleven.

Zwembad
Spelen
Animatie
Dwingelderveld


Bijzonder overnachten in Drenthe doe je bij Camping Torentjeshoek!

Vind je vakantie

impression-img-1impression-mobile-img-1

Van all-inclusive naar

Natuur-inclusive!

Wil je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief?

Naar de inschrijf pagina

Of wil je de app downloaden?

QR code