Treehouse Boomhut XXL in Drenthe van Camping Torentjeshoek; uniek, stoer, romantiek...met een vleugje mystiek

Een overnachting in onze Treehouse Boomhut XXL in Drenthe, wordt een vakantie om nooit te vergeten! Je vakantie begint bij aankomst al gelijk goed. Je hoeft alleen nog maar je koffers uit te pakken, op het knopje van het espresso apparaat te drukken of een wijntje in te schenken en dan kan het genieten beginnen… Neem plaats op het riante terras, in de loungehoek of de design eethoek en geniet op 7 meter hoogte van een geweldig uitzicht op Nationaal Park Dwingelderveld. Als je heel stil bent, komen de reeën je misschien een goedendag wensen.

Treehouse Boomhut XXL is geen boomhut, maar een boomvilla

Treehouse Boomhut XXL, een ware villa op palen met 2 verdiepingen en is geschikt voor maximaal 7 personen. De Treehouse Boomhut XXL is van werkelijk alle gemakken voorzien, van vloerverwarming tot eigen internet aansluiting, van espresso apparaat tot badkamer met inloopdouche. Om het geniet-moment helemaal compleet te maken hebben we de bedden voor aankomst al opgemaakt en liggen de handdoeken al voor je klaar. Voor de Rituals-liefhebbers is het goed om te weten dat in de badkamer diverse Ritals producten voor je klaarliggen. Laat de vakantie maar beginnen!

Treehouse Boomhut XXL is voorzien van 2 ruime slaapkamers en een comfortabele slaapbank in de woonkamer. Het uitzicht vanuit de masterbedroom is werkelijk fantastisch, dat moet je gewoon een keer gezien hebben!

Nieuw: nu ook in de winter genieten in de Treehouse!

De Treehouse is nu ook te boeken in de maanden november t/m maart. Zo kun je ook tijdens Kerst en oud & nieuw ultiem genieten van de natuur op een unieke plek. Tijdens de winter geniet je extra van onze vloerverwarming en heb je een prachtig uitzicht op het winterse landschap van Nationaal Park Dwingelderveld.

In deze periode zijn de faciliteiten op onze camping helaas geloten. Toch zul jij je niet kunnen vervelen, want de natuurrijke omgeving en het dorpje Dwingeloo bieden talloze mogelijkheden voor leuke activiteiten.

Eerste verdieping

Boomhut XXL plattegrond 1ste verdieping

 

Tweede verdieping

Boomhut XXL plattegrond 2e verdieping

Een experience in Drenthe om nooit te vergeten!

Een boomhut XXL is bijzonder, maar onze ‘Treehouse’ is veel meer dan dat! Ultiem comfort op een TOPlocatie: aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld. Een prachtige omgeving met uitgestrekte heidevelden, groene bossen en vennetjes. Maak een wandeling of fietstocht door de natuur, maak kennis met de schaapsherder, ontdek de Drentse Big Five (in het Drents: Drentse Big Vief) en maak van je vakantie een experience om nooit meer te vergeten!

Lees minder

Slapen tussen de takken van de bomen

Overnacht in onze Treehouse op Camping Torentjeshoek

Een vakantie met een WOW-factor?

Ontdek Camping Torentjeshoek in Dwingeloo!

Vakantie op een top locatie in Dwingeloo

Gelegen aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld

Wist je dat…

… In Drenthe de meeste sterren te zien zijn?

Wist je dat…

… Wij liggen aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld?

Kenmerken

1e verdieping

2e verdieping

Algemeen

Gasten beoordelen ons op

Zoover

Geweldige mooie camping midden in het Nationaalpark Dwingelderveld. Je loopt zo het bos in en zwembad om de hoek. Veel kinderactiviteiten. Hier kom je helemaal tot rust.