Bijzonder overnachten in een Bosboot op Camping Torentjeshoek

Wil je romantisch én bijzonder overnachten in Drenthe? Huur dan de 2-persoons Bosboot op Camping Torentjeshoek in Dwingeloo! Samen slapen in een boot, maar dan wel midden in de bossen van Drenthe. De Bosboot is een unieke, knusse en romantische accommodatie, waardoor wij hem ook wel “the love boat” van Torentjeshoek noemen. Beleef een bijzonder avontuur aan dek én aan wal!

Een nachtje voor anker? Ga bijzonder overnachten in een Bosboot

Buitengewoon bijzonder overnachten, met verrassende voordelen. Zo kun je heerlijk ontbijten op de steiger en wanneer je het zeil hijst heb je een handig schaduwdoek voor een altijd gezellige barbecue.

De Bosboot is uitgerust met een buitenkeuken inclusief koelkast, zodat je de veilige haven niet hoeft te verlaten. Heerlijk buiten koken voor een echt vakantiegevoel. Een 4-pits kooktoestel met uitgebreid kookgerei zit standaard bij de Bosboot.

Je overnacht in de stalen boot met kajuit op een 2-persoons bed met hoofdkussens en beschermhoezen.

Bosboot Plattegrond

Bijzonder overnachten in Drenthe genieten van buitengewone activiteiten

Kom bijzonder overnachten in het Drentse Dwingeloo en geniet van de buitengewone activiteiten op en rondom onze camping. Huur een fiets op de camping en maak een prachtige fietstocht door Nationaal Park Dwingelderveld, vermaak je met het animatieteam of zwem gratis in het naastgelegen zwembad ‘De Paasbergen’. Lekker buiten, lekker gewoon.

Wanneer je een overnachting in de bosboot boekt, heb je een heerlijk weekend voor de boeg. Mis de boot niet en boek online direct je vakantie!

* Deze accommodatie bevindt zich op het autovrije terrein. Voor het uit- en inladen mag u met de auto naar de accommodatie rijden. 

Lees minder

Samen de boot in

Bijzonder overnachten in onze unieke bosboot

Een vakantie met een WOW-factor?

Ontdek Camping Torentjeshoek in Dwingeloo!

Welkom in de lage versnelling

Het is tijd om even te ontspannen, het is tijd voor vakantie!

Wist je dat…

… In Drenthe de meeste sterren te zien zijn?

Wist je dat…

… wij gastheer zijn van Nationaal Park Dwingelderveld?

Kenmerken

Wonen & Slapen

Keuken & Sanitair

Algemeen

Gasten beoordelen ons op

Zoover

Geweldige mooie camping midden in het Nationaalpark Dwingelderveld. Je loopt zo het bos in en zwembad om de hoek. Veel kinderactiviteiten. Hier kom je helemaal tot rust.