Gastbeoordelingen

Camping Torentjeshoek scoort gemiddeld een 8.8 uit 158 beoordelingen.
Ligging 9.2
Prijs / kwaliteit 8.7
Kindvriendelijk 9.0
Eetgelegenheden 7.9
Staat v/h sanitair 9.2
Zwembad 8.1
Hygiëne 9.0

Geweldig!

Geweldig! Hele fijne camping op prachtige plek tussen de vogels en herten. Super personeel, goede sfeer. Eentje om te onthouden 🙂
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-6-2019

Super, voor jong en oud. Ga zeker weer heen

Ruime camping met gezellige veldjes. Voor ieder wat wils, lekker veel speelgelegenheid voor de kinderen. Voor hondenliefhebbers ook een top-plekje. Gezellige horeca met terras en uitzicht op grote speelgelegenheid voor de kids. Heerlijke pizza's :-) Wel jammer dat met Pinksteren de animatie er niet was, maar we hebben ons goed vermaakt zonder dat.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 13-6-2019

Súper, relaxt, mooie omgeving, sanitair schoon

Een skylodge gehuurd. Wat betreft slapen; voor 2 volwassenen en 2 kleinere kinderen goed te doen. Wij, met onze 3 pubers hebben een tentje bijgeplaatst, wat geheel kosteloos was en geen enkel probleem. De skylodge was keurig, inboedel netjes, schoon en fris. Alles voorhanden. De camping: natuur, rust, fijne ruime plaatsen, sanitair zeer netjes en schoon. Voor de kinderen een mooie speeltuin en wat diertjes. Eigenaren en ander personeel komen relaxt en vriendelijk over. Mooie omgeving en genoeg te doen. Zeker de moeite waard voor een heerlijke vakantie!!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 5-6-2019

Fantastisch, voor herhaling vatbaar.1

Geweldig mooie en schone camping gelegen aan Nationaal Natuurpark Dwingelerveld. Direct bij fietsknooppunten. Zelfs vaatwasser voorhanden.
Op vakantie geweest met partner 24-5-2019

Hele mooie camping

goede toilet gebouw geen gedoe met muntjes maar gewoon met een pasje wat je bij je boeking krijgt vriendelijk personeel je kan ook in een boom hut slapen of andere aparte slaap plekken zie de site hebben geen gebruik gemaakt van het bosbad waar je toegang toe heb
Op vakantie geweest met partner 20-5-2019

Fantastisch!

Fantastisch! Wij hebben 2 nachten in het XXL Treehouse doorgebracht met ons vieren, het was in een woord fantastisch! De boomhut ligt in het bos, je ziet reeën, eekhoorns en vogels. De boomhut is heel comfortabel van alle gemakken voorzien en is mooi en sfeervol ingericht. Een geweldige belevenis voor jong en oud!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-5-2019

Fantastisch!

Een supercamping als je voor rust, natuur en ontspanning gaat. Voor kinderen is er een zand en waterspeelplaats waar zij zich urenlang kunnen vermaken en vooral lekker vies kunnen worden. Ik was er met mijn dochtertje van 7 in de skylodge. Een prima plek met eenvoudige voorzieningen; geen stromend water, wel jerrycan met tap en 3pitsgasstel. Camping grenst aan prachtig bos. Naast de receptie is een sfeervol terras met comfortabele zithoeken en uitzicht op een speeltuin voor jonge en oudere kinderen. In de kleine snackbar verkopen ze pizza, ijs en friet. Een gezond bijgerecht moet je zelf regelen. Veel restaurants in de buurt. Middelgroot zwembad met glijbaan en speeltuin is op 5 minuten loopafstand. Wij hadden mooi weer, bij regen is een kleine activiteitenruimte. Geen camping voor kinderen die zich liever laten vermaken door een animatieteam. Maar voor ouders die willen relaxen of wandelen terwijl de kinderen eropuit gaan, uitstekend!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-5-2019

Ach aardig voor een keer, maar niet weer.

Voordelen: midden in de natuur, schoon sanitair en vriendelijke medewerkers. Nadelen: pas-systeem voor sanitair, sfeerloze bedoening.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 17-5-2019

Fantastisch, geweldige camping!

Mooi camping, prachtige ligging aan het Dwingelderveld. Genieten van de natuur maar ook gemak, zoals een afwasmachine die de vaat in 5 min doet! Vriendelijke mensen, fijne sfeer, ruime kampeerplekken. Genieten! Jet bosbad even verderop is prachtig en lekker ruim.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 8-5-2019

Prachtige camping, gelegen in een mooi gebied

Alle voorzieningen aanwezig, prima sanitair, kortom alles aanwezig wat je nodig hebt
Op vakantie geweest met partner 8-5-2019

Prachtige camping waar we zéker terug gaan komen

Hele mooie, zeer ruim opgezette camping, midden in een prachtig natuurgebied. Op de camping zijn veel verschillende speelplekken, voor jonge en oudere kinderen en ook de skelters zijn top (voor een klein bedrag te huur). Vriendelijke mensen en zeer schoon sanitaire.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-4-2019

Speciale overnachting!

Overnacht in de legertruck. We werden erg vriendelijk en behulpzaam werden ontvangen. We hebben genoten van de speciale overnachting, goed ontbijt en mooie natuur.
Op vakantie geweest met partner 21-4-2019

Heerlijke plek!!

Prachtige camping in Heerlijke omgeving! Aanrader!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 31-3-2019

Fantatisch!!

Het was een plezierige verblijf, zowel in het chalet alsook in de safaritenten. De faciliteiten zijn uitstekend en het is een ruime camping tegen/ of in het natuurgebied Dwingelderveld. Er is ruim voldoende speelruimte voor kinderen. De heer Weenink en zijn staf zijn correcte en behulpzame personen
Op vakantie geweest met partner 28-9-2018

Gastvrije en mooi gelegen camping.

Prima camping, mooi gelegen in de Drentse natuur. Veel bos. Vriendelijke en gastvrije ontvangst.
Op vakantie geweest met partner 11-9-2018

Geen vriendelijke eigenaar, prima basic camping

Prima camping. Zwembad ligt een eindje verderop, dat is prima te lopen en gratis voor de campinggasten, maar als je het leuk vindt om eventjes snel tussendoor af en toe een duik te nemen is dit minder leuk vind ik. Camping ziet er netjes uit, schoon en goede plekken. De eigenaar komt erg stug over en zakelijk, lijkt alleen maar bezig met de financien. Er kan geen glimlachje of 'hoe hebben jullie het gehad' vanaf. Dat vonden wij wel echt een minpunt, voelde niet gastvrij. De oudste kinderen van 14 en 15 konden zich niet echt op de camping vermaken, tot een jaar of tien is het prima. Animatieteam is simpel maar op zich prima.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 6-9-2018

Heerlijk weekendje weg

Boomhut type 1 is klein, maar heeft (bijna) alles wat je nodig hebt. Omdat het weer in de avond wat fris was en we dus graag binnen wilden zitten, mistten we een tafeltje binnen. De bedden liggen prima, genoeg en prima servies/pannen, en het geheel ziet er schattig uit. De ligging op de camping was top, het is aan de rand en er is veel ruimte voor de boomhutten waardoor het erg rustig is. De omgeving is heerlijk om te wandelen en het dorpje Dwingeloo heeft een paar leuke restaurant en cafeetjes.
Op vakantie geweest met partner 29-8-2018

Voor herhaling vatbaar, was een heerlijke rrelaxte

Torentjeshoek is een moderne camping ((key-card voor o.a. gratis warmwater en douche) , met vriendelijke-gastvrije medewerkers. Direct gelegen aan/in bosrijke omgeving en dichtbij het Dwingelderveld en vlakbij het dorp Dwingelo
Op vakantie geweest met partner 27-8-2018

Top vakantie gehad.

Altijd netjes schoon het sanitair. Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam. Minder was dat het zwembad met wat minder weer dicht was. De skelters die je kon huren waren ook een groot succes en relatief niet duur. De spooktocht was een succes en er was een animatie team mocht van ons nog wel wat meer georganiseerd worden maar was prima team en vermaak voor de kids. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen en geocachen. Hardlopen in de bossen was ook heerlijk
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-8-2018

Fantastisch

geweldige mooie camping midden in het Nationaalpark Dwingelderveld.Je loopt zo het bos in en zwembad om de hoek. gaan er al jaren heen voor de Wampex. leuke eigenaar die altijd aanwezig is en heel vriendelijk personeel. veel kinderactiviteiten. hier kom je helemaal tot rust.
Op vakantie geweest met partner 9-8-2018

Knusse bosboot op een gezellige, groene camping

Originele accommodatie (bosboot) met alles wat we nodig hadden, gezellige "groene" en kindvriendelijke camping waar allerlei activiteiten werden georganiseerd, midden in natuurgebied (bos), zwembad op loopafstand waar je als campingbezoeker gratis heen kunt. Douchetegoed was maar 4 minuten per dag, maar tegoed is evt. bij te kopen op de camping. Heel goed dat rekening wordt gehouden met het milieu!
Op vakantie geweest met partner 30-7-2018

Het was weer heerlijk.

Een van onze favoriete campings. Komen hier al voor de vierde keer. Dit jaar helaas maar kort. Maar verblijf was heerlijk. Grote, toch rustige camping, grote plaatsen met privacy, goede en schone sanitaire voorzieningen. Een mens wil weleens wat anders, maar we komen toch steeds terug.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 29-7-2018

Zeer rustige omgeving .

Neem je fiets mee,of huur er een en geniet van de omgeving
Op vakantie geweest met partner 24-7-2018

Fantastisch

Camping Torentjeshoek Dwingeloo, in het XXL Treehouse! Fantastisch!! Ligt aan het Dwingelderveld. De boomhut ligt in het bos: reeën, eekhoorns, veel vogels op bezoek. De boomhut is heel comfortabel van alle gemakken voorzien. Een enige belevenis voor jong en oud op een heerlijke camping met veel vertier rondom voor de jeugd.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 16-7-2018

Een een wordt fantastisch!

Het was een super camping. Ontvangst was geweldig. Goede uitleg over alles wat je als kampeerder moet weten voor je verblijf op de camping. De camping heeft een gevarieerd aanbod aan kampeerplekken. Voor elk wat wils. In het bos en op het veld met fantastisch uitzicht. In de avond hebben we zelfs een ree gespot vanonder de luifel. Douchen en naar het toilet gaan was geen straf. Er was toiletpapier aanwezig op de toiletten en douchen ging prima. De accommonatie werd goed schoon gehouden. Ook het afscheid was goed. Navraag hoe we het verblijf hebben ervaren. Een camping op weer naar terug te gaan.
Op vakantie geweest met partner 9-7-2018

Tweede keer en volgend jaar weer! Rust en vrijheid

Ik kampeer al ruim 35 jaar en deze camping heeft alles. Hele ruime plaatsen en voldoende ruimte om te kiezen hoe je je plek wilt opzetten (privacy/sociaal). Wij hebben een dochter van 3 jaar en we hebben ruim 4 weken heel erg veel plezier gehad. Een speeltuintje voor de tent (D-plaats) en een hele grote speelplaats bij de kantine. Als ouder is het dus super, want terwijl je kind speelt in de speeltuin, kun jij een kopje koffie drinken en de boel gelijk in de gaten houden!! Voor je tent of op het riante terras bij de kantine. Waar je dan weer kunt kiezen voor zon of schaduw :-) Groot buitenzwembad op 10 minuten loopafstand. Je kunt in de buurt pony rijden of paard rijden. Kost 15 euro voor een uur! Zelfs voor 3-jarigen! Het personeel is heel erg behulpzaam en zijn zeer goed op de hoogte van wat er in de omgeving te doen is. Het sanitair is niets op aan te merken en wordt goed onderhouden. Bekijk de website voor meer info :-D
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-6-2018

Super, mooie goed onderhouden camping

Zeer mooie ligging van de camping , goede faciliteiten, vriendelijk onthaal. Enig mooie omgeving om te fietsen met knooppunten systeem. Voor wandelingen zijn de aanduidingen minder goed.
Op vakantie geweest met partner 15-5-2018

Tip voor Drentenieren in eigen caravan.

Het is een erg rustige camping in een prachtig natuurgebied. De lage versnelling betekent echt een aanpassing, winkel en sluitingstijden zijn erg krap. Het restaurant is niet allle dagen open en sluit al om 19:00. Daarna is het al stil op de camping. Erg weinig kinderen gezien, wel veel senioren en dat in de mei-vakantie! Al met al weinig sfeer. Facilitair is ook het nodige onderhoud gewenst. Personeel is aardig en meedenkend. Camping heeft veel meer potentie, hoop voor de eigenaren dat dat er uit komt. Voor wie op korte termijn op pad gaat, het doorgaande fietspad van Dwingeloo nasr Havelte over het Dwingelderveld is afgesloten. Wegens onderhoud? Wij adviseren omfietsen over de brinkdorpen en langs de Drentse Hoofdvaart.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-5-2018

Heerlijk weekje op een top camping!

De boomstamhut XXL, mega gave hut! Was een weekje heerlijk weg. Alles netjes schoon en de service was super! Mooie ruime verzorgde camping, ruime plekken en lekker gemoedelijk! Vanaf de camping loop en fiets je zo de bossen in! Aanrader om hier je welverdiende vakantie te vieren! Kindvriendelijk, de eetgelegenheid en het zwembad is voor mij niet aan de orde of gebruik van gemaakt anders was de beoordeling een 10 geweest. Bedankt voor de gave week en de koffie bonen 😉
Op vakantie geweest met partner 30-4-2018

Super fantastich

Camping de Torentjeshoek is een fantastische camping wij gaan er dit jaar voor de 3de keer naar toe en het bevalt ons uitstekend de eigen Jurgen en zijn personeel zijn top mensen staan altijd gelijk voor je klaar als er iets is, en de receptionistes zijn ook allemaal heel erg vriendelijk en behulpzaam vooral Annemei is een topper. Torentjeshoek bedankt voor de fijne vakantie's die we bij jullie hebben tot mei 2018
Op vakantie geweest met partner 4-4-2018

Fantastisch

Ruime plaatsen met eigen watertappunt en elektriciteit. Veel variatie in plaatsen voor bosrijk of zonnig. Prima sanitair dat goed werd onderhouden. Goed startpunt voor fiets- en wandelroutes. Vriendelijk personeel.
Op vakantie geweest met partner 11-9-2017

Mooie camping in het bos!

De ligging van deze camping is prachtig, je wandelt of fietst zo het bos in. Ook is de camping netjes en verzorgd en mooi ruim en natuurlijk opgezet. Ik verbleef met mijn 2 kinderen van 6 en 8 jaar op deze camping en ze hebben heerlijk in het bos gespeeld. Ook waren er verschillende skelters voor een kleine prijs te huur. Een leuk animatieteam en we konden gratis naar het mooie openlucht zwembad dat naast de camping. Echt een prachtige camping, voor jong en oud. Niet te groot en overdreven, maar gewoon leuk en gezellig, met vriendelijk en gastvrij personeel!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 9-9-2017

Geweldige mooie camping

Een mooie camping, gezellige, vriendelijke mensen. Mooie omgeving
Op vakantie geweest met partner 8-9-2017

Super

Mooie camping in een Mooie omgeving
Op vakantie geweest met partner 8-9-2017

Super mooie camping

Een mooie, gezellige en vriendelijke camping in een mooie omgegeving
Op vakantie geweest met partner 7-9-2017

Zeer goede Camping waar alles goed geregeld is

Fijne ontvangst,goede velden compleet met water tappunt en afvoer Prima sanitair Goede Wifi Gaan zeker nog een keer langs
Op vakantie geweest met partner 7-9-2017

Geweldige camping

Super voor jonge kinderen. We hebben hier weer twee weken gestaan op een plek vlakbij de grote speeltuin. Ideaal zodat onze kleinste van twee ook zelf er naartoe kan lopen en we hem nog kunnen zien. De oudere kinderen vermaken zich prima op de speeltuin, water/zand speeltuin en bos. Het is een mooie camping met ruime plekken waar onze vouwwagen goed kon staan. De animatie is prima voor jonge kinderen, vrijblijvend genoeg Niet heel bijzonder maar voor de jongere kinderen is het leuk genoeg. De af en toe georganiseerde avond activiteiten zijn zeker leuk. Als je wat wilt snacken of een tosti wilt eten tussen de middag is er genoeg te halen. Het vlakbij gelegen zwembad is gratis te bezoeken.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 28-8-2017

Nooit meer, en zal het ook bij niemand aanbevelen.

De omgeving is prachtig. Het sanitair wordt goed schoongemaakt daar is niets op aan te merken. Maar de kampeerplaats?? vooraf gebeld of dit een grote plaats was, werd door de telefoon bevestigd, maar toen we aankwamen bleek dit zowat de kleinste plaats te wezen op heel de camping. vraag je of er wat geregeld kan worden zeggen ze dat alles volgeboekt is!! nou niet dus. En wordt de schuld in de schoenen van onervaren personeel geschoven.( Naar mijn idee zet je geen onervaren personeel aan de telefoon). Deze plaats was echt een domper op onze vakantie. Gelukkig wel genoten van de omgeving.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 27-8-2017

Was een leuke camping

Torentjeshoek daar keken onze kinderen naar uit elk jaar opnieuw. Steeds meer viel ons op. Ligging is mooi maar weinig eetgelegenheden zwembad stuk lopen. En dit jaar was animatie echt om te huilen. Misschien 1 van de vier wist een beetje wat ze deed. Maar ook niet echt want theater etc tijdens een groot evenement waar echt gedronken wordt na aankomst gewoon tussen volwassenen in die dus drinken roken... Zo slecht dat onze kinderen er dit jaar echt niets aan vonden en wij twijfelden om spullen in te pakken
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-8-2017

Geweldige camping!

Heel verschillende plaatsen, voor iedereen wat wils. Prachtige ligging. Prima sanitair. Heerlijk rustig en ruim.
Op vakantie geweest met partner 24-7-2017

Goede camping mooie ( Fiets) omgeving

Vriendelijk personeel, zeer goede sanitaire voorzieningen. Verlichting( Veld A) kan iets beter.
Op vakantie geweest met partner 14-7-2017

Bovennatuurlijk

prachtige omgeving om te fietsen, te wandelen en te genieten van de rust en de kalmte die de omgeving uitstraal
Op vakantie geweest met partner 21-2-2017

Mooie camping maar vieze safaritent

Tevreden waren we over de in de bossen gelegen camping die vonden we erg mooi en rustig. Maar de door ons gehuurde safaritent was echter niet erg prettig om in te verblijven omdat deze erg vochtig en vies was. Het vocht wordt veroorzaakt doordat de tent op natte grond staat, weinig tot geen zon krijgt en een douche en gaskachel bevat. Doordat de diepe tent maar twee ventilatievensters bevat, is er maar weinig luchtverversing waardoor het vocht niet verdwijnt met tot gevolg dat het tentdoek vol zit met schimmels. Vies vonden we de tent vooral omdat er overal muizenkeutels lagen, in de keukenkastjes en zelfs tussen de borden en de pannen. Overal stonden vallen, lag gif en klonken piepjes uit verjagers. De op de vloer gelegde OSB constructieplaten (met gelijmde houtsnippers) zijn behalve niet vochtbestendig ook niet of nauwelijks te reinigen waardoor het nog onhygiënischer en vochtiger werd. Ook de de steigerhouten keuken, meubilair en dergelijke vonden we in deze omstandigheden
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-9-2016

Een leuke en natuurvriendelijke camping

De leiding is gastvrij en behulpzaam. Je bent helemaal vrij om je plekje uit te zoeken. Wij zijn als senioren in de maand mei voor twee weken met een caravan daar geweest en hebben van de omgeving genoten. Er zijn mooie en leuke fietspaden, die rond en door het natuurgebied "Dwingelderveld" en verder daar buiten kan doorkruisen. Het was ons zeer goed bevallen en zijn in de maand september weer terug geweest. Net buiten de camping is een openlucht zwembad, waar je bij de receptie gratis entree-kaartjes kan afhalen.
Op vakantie geweest met partner 17-9-2016

Zo natuurlijk, gewoon natuurlijk

Eigenlijk vond ik er alles goed. De receptie heel relaxed, de ligging geweldig, de plaats natuurlijk, de omgeving vooral rust! Ik zou er nog veel over kunnen zeggen maar alles is lof.
Op vakantie geweest met partner 15-9-2016

Geweldige camping

Net terug van drie weken torentjeshoek. Prachtige camping, mooie omgeving en fantastische animatie. Personeel allemaal super vriendelijk en sanitair erg goed! Ook de vaatwassers waren toch een heerlijke uitkomst. Kortom wij komen zeker terug met de kids. Bedankt voor drie fijne weken!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 27-8-2016

Top camping

Vriendelijk personeel toiletgebouw super schoon. Activiteiten voor jong en oud
Op vakantie geweest met jonge kinderen 22-8-2016

Geweldige camping

Net terug van twee weken Torentjeshoek en wat hebben we genoten!! Prachtige omgeving met veel mogelijkheden voor uitstapjes. Camping is schitterend gelegen in een bosrijk gebied. Mooi sanitair en ruime plaatsen. Leuke speeltuin voor de kinderen en een fantastisch animatieteam. Mede dankzij Johannes, Patrick en Marit hebben onze kinderen, en dus wij ook, een super vakantie gehad. Leuke activiteiten verdeeld over de hele dag. De activiteiten kosten geen extra geld en opgeven is meestal ook niet nodig. Perfect dus!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 21-8-2016

Heerlijke week gehad

Genoten op Torentjehoek. Fantastische ligging aan de rand van het nationaal park. Mooie ruime plekken. Leuk en gezellig de drukte rond de Wampex! Camping verder dik in orde. Helemaal top Jurgen en Annemarie!!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 12-8-2016

Rustige familiecamping behalve tijdens Wampexweek

Vergeet de beschrijving als rustige familiecamping maar tijdens de Wampexweek... Als gast van de camping zijn de sanitaire voorzieningen bijna onbereikbaar, je moet je tussen de bierdrinkende Wampexgangers doorworstelen. Ik dacht in mijn weekje vakantie beetje rustig op het terras van de camping van een drankje te kunnen genieten bij het terras openhaardje maar dat kun je vergeten, het terras werd precies die twee weekenden in beslag genomen door de Wampex-deelnemers... jammer jammer.. Dit past volgens mij niet in het beeld dat de camping wil uitstralen...
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-8-2016