Taribush

Beleef Drenthe, beleef Dwingeloo!

Onze camping ligt aan de rand van natuurgebied Dwingelderveld. U loopt vanaf de camping het toegangspad af en staat midden in de prachtige natuur met Drentse heide. Vanaf de camping starten diverse wandelroute en fietsroutes door het natuurgebied. Onderweg doet u de prachtige brinkdorpen in de omgeving aan.


Taribush

uitjes en evenementen

Taribush organiseert uitjes en evenementen in de natuur, op het platteland en op de boerderij in Drenthe. De uitjes spelen zich af op verrassende, niet alle daagse locaties. Er zijn drie verrassende eigen locaties. 

Op de locatie in de natuur zijn twee safaritenten die worden verhuurd voor uitjes met een overnachting. Dit is een bijzondere ervaring op een prachtige plek. Door het jaar heen organiseert Taribush twee festivals in de natuur van het Dwingelderveld. Het lente wandel festival en het Kuna festival. In de zomervakantie zijn ze op locatie Kamp de Marke geopend voor iedereen. Van een kopje koffie tot een leuke activiteit kunt u dan bij ze terecht. Ook in de winter is de organisatie geopend voorvergaderingenkerstborrels en mooie winter activiteiten.

Zie ook de website van Taribush.

Ga terug naar overzicht

Direct boeken

Wij staan online, telefonisch en via mail voor u klaar!

Boeken voor 2019

Contactgegevens

Camping Torentjeshoek
Leeuweriksveldweg 1
7991 SE Dwingeloo
(0521) 591 706
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2018 Camping Torentjeshoek - Privacyverklaring - Algemene voorwaarden

Realisatie Tazo Designs