Dierenpark Wildlands Emmen

Beleef Drenthe, beleef Dwingeloo!

Onze camping ligt aan de rand van natuurgebied Dwingelderveld. U loopt vanaf de camping het toegangspad af en staat midden in de prachtige natuur met Drentse heide. Vanaf de camping starten diverse wandelroute en fietsroutes door het natuurgebied. Onderweg doet u de prachtige brinkdorpen in de omgeving aan.


Wildlands Emmen

Dierenpark Emmen, ontmoet dieren uit alle werelddelen

Altijd al een wereldreis willen maken? In Dierenpark Emmen is het mogelijk, want daar zijn de dieren ondergebracht in het werelddeel waar ze thuishoren. Maak een wereldreis door het park en maak kennis met dieren uit alle werelddelen.

Dierenpark Emmen bestaat uit twee locaties die met elkaar verbonden zijn door een loopbrug dwars door het centrum van Emmen. De dieren in deze dierentuin hebben een grote mate van vrijheid. Van dichtbij kunt u kennismaken met hun leefstijl en gewoontes. Neem een kijkje bij de olifanten, bewonder de vlindertuin of kijk hoe de dieren worden verzorgd door de betrokken medewerkers van het park. Zonder twijfel zult u zich optimaal vermaken in het prachtige park dat slechts op drie kwartier afstand ligt van Camping Torentjeshoek.

Kijk voor meer informatie over het dierenpark op http://www.dierenparkemmen.nl/ Ook bij de receptie van onze camping vertellen wij u indien gewenst meer over het dierenpark of de beste route naar Emmen. 

Ga terug naar overzicht

Direct boeken

Wij staan online, telefonisch en via mail voor u klaar!

Boeken voor 2019

Contactgegevens

Camping Torentjeshoek
Leeuweriksveldweg 1
7991 SE Dwingeloo
(0521) 591 706
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2018 Camping Torentjeshoek - Privacyverklaring - Algemene voorwaarden

Realisatie Tazo Designs