Camping Torentjeshoek Menu Bel ons
Een écht bijzonder vakantiehuis huren?
Op en top
comfort en luxe
Ontdek onze camping Video Bekijk ons fotoboek Fotoalbums

Een écht bijzonder vakantiehuis huren?

Een vakantie boeken die je nog jaren bijblijft? Ga naar camping Torentjeshoek in Dwingeloo! Kamperen in een safaritent, bijzonder overnachten in een natuurhuisje... Torentjeshoek biedt buitengewone accomodaties middenin de prachtige Drentse natuur. 

Vakantie in Drenthe – Natuurlijk genieten!

Camping Torentjeshoek ligt aan de rand van Dwingelderveld, het geliefde natuurgebied in Drenthe. Als grootste natte heidegebied van West-Europa is dit een echte trekpleister in eigen land. Ons vakantiepark biedt een mooie uitvalsbasis voor een wandeling of fietstocht door dit bijzondere landschap. Ook nog een beetje cultuur opdoen? Breng een bezoek aan het schilderachtige brinkdorp Dwingeloo, of ga voor een van de vele activiteiten in de omgeving.

Van ‘glamping’ tot avontuurlijk overnachten

Natuurlijk bieden we kampeerplekken en camperplaatsen voor uw eigen tent, camper of caravan op ons camperpark. Kiest u echter voor een accomodatie van Camping Torentjeshoek, dan gaat u voor een totaalbeleving. Wilt u back to basic? Ga overnachten in een stoere boomhut! Heeft u toch liever meer luxe op vakantie, dan biedt een chalet u het comfort van thuis en hottubs die echte vakantiebeleving.

Kies voor een buitengewone vakantie met een van onze opties: