Camping Torentjeshoek Menu Bel ons
Een écht bijzonder vakantiehuis huren?
Op en top
comfort en luxe
Ontdek onze camping Video Bekijk ons fotoboek Fotoalbums

Een écht bijzonder vakantiehuis huren?

Een vakantie boeken die je nog jaren bijblijft? Ga naar camping Torentjeshoek in Dwingeloo! Kamperen in een safaritent, bijzonder overnachten in een natuurhuisje... Torentjeshoek biedt buitengewone accomodaties middenin de prachtige Drentse natuur. 

Vakantie in Drenthe – Natuurlijk genieten!

Camping Torentjeshoek ligt aan de rand van Dwingelderveld, het geliefde natuurgebied in Drenthe. Als grootste natte heidegebied van West-Europa is dit een echte trekpleister in eigen land. Ons vakantiepark biedt een mooie uitvalsbasis voor een wandeling of fietstocht door dit bijzondere landschap. Ook nog een beetje cultuur opdoen? Breng een bezoek aan het schilderachtige brinkdorp Dwingeloo, of ga voor een van de vele activiteiten in de omgeving.

Boomhut XXL

Wij zijn deelnemend camping van het nieuwe SBS 6 programma Boomhut XXL, waarin een strijd wordt aangegaan met 5 teams, om het bouwen van de mooiste en gaafste boomhut van Drenthe! In vier afleveringen wordt in vogelvlucht ontwerp, uitvoering en resultaat "geshowed". 

Benieuwd hoe het bouwduo het ervan af heeft gebracht op onze lokatie? Kijk dan om 18.30 uur op zondag 7 januari 2018 naar het spectaculaire nieuwe programma op SBS 6!

Wij zullen gaandeweg de uitzendingen via deze site en onze facebookpagina een kijkje achter de schermen geven. Klik hier voor een kleine sneekpeak op de facebookpagina

De Boomhut zal binnenkort in verhuur gaan. Wilt u alvast boeken vraag dan telefonisch of per mail informatie op. 

Wij zitten 7 januari om 18.30 uur klaar voor de eerste uitzending, jullie ook?

 

LegerTrucks

Nieuw in 2018!

Stoer overnachten in een voormalig Legervoertuig in de Dwingelse bossen! Het kan op Camping Torentjeshoek! "Sleeping in Trucks" zal komend seizoen de LegerTruck en Jeep bij ons op de camping stationeren. 

Klik hier voor een kleine sneekpeak op de facebookpagina